bier kerstboom kopen
Food & Drinks

Op zoek naar een last-minute kerstboom? Scoor een bierkerstboom

Ben jij een beetje laat met het optuigen van jouw kerstboom? Geen probleem. We zijn namelijk de meest mannelijke kerstboom ter wereld tegengekomen. Dit is een bierkerstboom, gemaakt van lege flesjes bier. In dit voorbeeld gaat het om Heineken, je kunt dit natuurlijk met jouw eigen favoriete bier samenstellen.

Bij kerst hoort een bierkerstboom

Deze kerstboom is gemaakt van bierflesjes, bestaande uit verschillende etages lege pilsflessen. Je kunt zelf kiezen voor drie, vier, vijf of meerdere verdiepingen. Je bouwt de kunststoffen kerstboomframe vol met lege flessen (volle flesjes kan natuurlijk ook). In elkaar gezet? Tijd om aan de versiering te beginnen. Er zijn genoeg leuke bijpassende kerstballen te vinden.

Dit is het leukste en meest originele last-minute kerstkado. Daarnaast neemt de kerstboom weinig ruimte in beslag en steel je sowieso de show met deze boom. Wij hebben deze in ieder geval nog nooit bij iemand in de kamer zien staan.

bierkerstboom bol.com kerstboom

Nu met korting

De bierkerstboom is nu voor een prikkie te koop. Je kunt hem bestellen op Bol.com voor maar 21,99. Dit is de versie met drie lagen. Wil je nog een laag erbij? Deze maat kost 29,95. Een heerlijke drinkbare boom in huis, wat wil een mens nog meer?

Helemaal lekker gemaakt en zin om te pilsen? Check hier dan een van de bierpakketten van Beerwulf.