Met de Bier Butler app word je een meester in bierpairing thumb
Food & Drinks

Met de Bier Butler app word je een meester in bierpairing!

Het lekkerste biertje bij je maaltijd of snack ontdekte je al snel in de Bier Butler app. Daar komt nu nóg een handige feature bij: de gratis Bier & Spijs cursus. 

De Bier Butler app

Met de Bier Butler app kom je er in een handomdraai achter welk voedsel met welk soort pils als dé ware smaakexplosie uitpakt. Daar vind je in de app een paar verschillende en makkelijke stappen voor.

De app is recht voor z’n raap en je klikt makkelijk aan wat je nodig hebt. Als je al weet wat de pot schaft en een bijpassend biertje zoekt, klik je in de chat op ‘wat ga je eten?’. Klik het gerecht naar keuze aan en de Bier Butler geeft je meteen een pils suggestie.

Andersom werkt de Bier Butler hetzelfde: klik je bier van de avond aan en ontvang meteen suggesties voor (bij)gerechten. Voor meer informatie over het biertje klik je ‘m simpelweg aan. Weet je het helemaal nog niet? Laat je telefoon dan volstromen met ideeën onder de ‘inspiratie’ button en zet wat heerlijks op tafel.

Met Bier Butlers nieuwe appfunctie word je een meester in bier pairen!

Nieuw: word zelf een echte Bier Butler

De Bier Butler zorgt er al voor dat je op je wenken bediend wordt, maar met de nieuwe feature van de app kan je dus ook zelf de kennis van een Bier Butler opdoen. Bierista Bieropleiding biedt je vanaf nu gratis de Bier & Spijs cursus aan om vanuit je luie stoel een expert in bier pairing te worden.

De cursus trapt af met een sterke basis waarin je alles leert over de beste combinaties van bier en voedsel. Je leert meer over de kracht en invloeden van smaak, hoe je als een pro kan proeven en wat de overeenkomsten en verschillen tussen bier en gerechten zijn. Aan het eind van de cursus ben je een baas in het pairen van de beste smaken.

Als getrainde Bier Butler blijf je jezelf en anderen verrassen met tot in de puntjes verzorgde smaakcombinaties. Daar heb je nog eens wat aan. Je vindt de Bier Butler app met toegang tot de gratis Bier & Spijs cursus in de App Store voor iPhone en in Google Play voor Android gebruikers. Proost!

Met de Bier Butler app word je een meester in bierpairing