Met deze bier adventskalenders van 2019 pils je af tot de Kerst
Food & Drinks

Met deze bier adventskalenders van 2019 pils je af tot de Kerst

Het feestdagenseizoen zit er weer aan te komen. En wat is er nou feestelijker dan een lekkere pils? Met een bier adventskalender proost je de decembermaand door. Dat betekent elke dag tot aan Kerst een ander speciaalbiertje. Hier vind je de bier adventskalenders van 2019.

Beerwulf Bier Adventskalender

De Beerwulf adventskalender maakt je blij met 24 verschillende bieren van 24 verschillende brouwers in een feestelijke verpakking. Elk biertje is genummerd. Begin je op 1 december, dan pils je precies tot Kerst af. Eerder beginnen mag natuurlijk ook.

Om de verrassing erin te houden bevat elke Beerwulf Bier Adventskalender dezelfde bieren, maar in een andere volgorde. Mocht je een maat dezelfde kalender cadeau doen, drinken jullie elke dag een verschillend biertje.

Je koopt de Beerwulf Bier Adventskalender van 2019 bij Beerwulf.com voor €49,95. De kalender kan ook als cadeau bezorgd worden.

Merry Beermas Bier Adventskalender van Craft Only

Er zijn nogal wat bieren op de markt. Een team van bierexperts heeft voor Craft Only een mooie selectie craftbieren uit Nederland en België gemaakt. Deze selectie van ambachtsbieren heeft de beste smaak en een feestelijke variatie.

Met deze bier adventskalenders van 2019 pils je af tot de Kerst Merry Beermas

Welke bieren er precies in de Merry Beermas Bier Adventskalender zitten blijft een verrassing tot je ze in handen hebt. Om een tipje van de sluier op de te lichten bevat de Merry Beermas kalender IPA’s, dubbels, tripels, witbieren en meer.

De inhoud van alle biertjes in dit pakket telt op tot bijna 8 liter speciaalbier verdeeld over 24 bieren. Een goed begin van de feestdagen dus.

De Merry Beermas Bier Adventskalender van Craft Only kost je €54,99.

Beery Christmas Bier Adventskalender van Hopt

De unieke bieren in deze adventskalender zijn speciaal voor Beery Christmas gebrouwen! Met deze bierselectie proef je het bier vakmanschap uit wel 17 verschillende landen en 29 brouwerijen uit Europa. Een ware reis voor je smaakpapillen.

Met deze bier adventskalenders van 2019 pils je af tot de Kerst Beery Christmas

Deze adventskalender is alweer de 7e editie van Beery Christmas. De verpakking waar het pakket in komt is weer extra feestelijk en de 24 verschillende biertjes optimaal op smaak.

Wat we tot nu toe over de inhoud kunnen zeggen is dat je blonde bieren, hoppige bieren, de smaak van geroosterd mout en nog meer tegen zal komen. Gebrouwen door lokale, gevestigde namen en nieuwe talenten uit Europa. Je legt voor een Beery Christmas Bier Adventskalender van Hopt €55,90 neer. Daar zit gratis verzending bij.

Al met al voldoende opties om de feestdagenperiode met een witte schuimkraag te versieren voor een uitmuntende combinatie van bier en Kerst. Cheers!