bh losmaken met een hand 3
Life

Met deze tips maak je haar BH vingervlug los

Voor zakkenrollers is het misschien een koud kunstje, maar voor jou als normale jongen kan het een tenenkrommende uitdaging zijn; het losmaken van de BH van je vriendin. En dan moet het ook nog subtiel, en het liefst in een vloeiende beweging gebeuren. Gelukkig heb je ons om je hierbij te helpen.

Tips voor snel losmaken van een BH

Vrouwen kunnen het om verschillende redenen wel waarderen als je vingervlug bent, maar na de tips in dit artikel zal ze je zeker nooit meer vergeten. Oefen deze trucs nog even voordat het Valentijnsdag is, want je wilt wel dat de avond (en nacht) er eentje wordt om nooit te vergeten. Er zijn drie verschillende BH’s. Dus drie technieken, waar jij na het lezen van dit artikel meester in bent geworden.

1. De BH met achtersluiting

De beste manier om een BH met achtersluiting los te maken is een techniek waar je maar een paar vingers bij nodig hebt. Je knijpt met je duim en eerste twee vingers in het materiaal dat aan de buitenzijden van de haakjes zitten. Dan voel je vanzelf wanneer de haakjes losschieten. Daarna is het een kwestie van de bandjes soepel van haar schouders af te laten glijden en jouw missie is geslaagd.

Sommige BH’s hebben meerdere sluitingen onder elkaar, dan omhels je haar even flink en pas je dezelfde techniek toe, maar dan met twee handen. Het voordeel in dit geval is dat vrouwen met een dubbele sluiting ook een dubbele cupmaat hebben, dus de beloning ligt letterlijk voor je neus, go for it.

bh losmaken met een hand

2. De BH met voorsluiting

De gesp van een BH met voorsluiting zit tussen haar borsten. Even er vanuit gaande dat je daar al vrijwillig met je handen tussen zit, is het een simpele handeling om deze los te maken. Je plaatst een hand aan beide kanten van de gesp. Daarna draai je de BH een stukje omhoog en daarna trek je de ene kant van de sluiting omhoog en de andere kant naar beneden. Op deze manier heb je een BH met voorsluiting zo los.

De richting van het losmaken verschilt soms, dat ligt aan het type BH dat ze draagt. Het is simpelweg niet meer dan het loshaken van twee stukjes metaal of kunststof. Als je genoeg oefent dan kan zelfs een dummie zoals jij met een paar seconden de poort naar het paradijs openen.

3. De sport BH

We kunnen in dit geval een lang verhaal kort maken. Een sport BH trek je simpelweg over haar hoofd heen. Je kunt het ook proberen via haar benen, maar dan ben je zeker uren bezig en dat ziet er ook nog eens ontzettend dom uit. Als jouw vriendin een sport BH draagt dan heb je mazzel.

Probeer een sport BH wel subtiel over haar hoofd te trekken. Als je als een Neanderthaler het kledingstuk van haar af trekt, dan trek je haar oorbellen, nepwimpers en lippenstift ook mee, dat zal ze niet weten te waarderen en dan kun je die avond alsnog handkarren. Succes!

Lees ook: Valentijnsdag: zo koop je de beste lingerie voor je vriendin