Style

5x de winterjassen trends voor mannen op dit moment

beste-winterjassen-2023
(Foto: Freepik)

Je winterjas uitkiezen is een van de moeilijkste dingen die er is. Je moet met zo veel verschillende dingen rekening houden. Of de jas warm genoeg is, de hardste wind kan doorstaan en bovenal of de jas bij al je outfits past. Tegenwoordig zijn er honderden verschillende opties wat de keuze alleen maar moeilijker maakt. Wij helpen je met, wat ons betreft, de 5 beste winterjassen om de winter door te komen. Zodat jij de perfecte keuze kan maken voor jouw winterjas.

De mantel winterjas

De manteljas is een handige warme jas als je er iets chiquer uit wilt zien. Het is perfect voor zakelijke of formele gelegenheden. Oftewel de perfecte stijlvolle warme jas om de winter makkelijker mee door te komen. Ja, de jas is wellicht wat prijzig, maar reken eens uit hoe vaak je een winterjas draagt. Vanaf eind oktober draag je het en wissel je het zo nu en dan af met een ander model, maar toch wel zo’n 100 dagen in één jaar. Bedenk ook dat je de winter daarna weer de jas uit de kast kunt trekken en kunt afwisselen met weer een andere jas. Dan heb je je geld er gemakkelijk uitgehaald.

5x-beste-winterjassen SHOP NU VOOR 399,00

De parka

De parka is een jas die al jaren populair is. Dit is meestal het beeld wat je voor je krijgt als je denkt aan een winterjas. Het is een warme jas met capuchon en vaak voorzien van veel zakken, wat super handig is. Een moderne en handige jas. Wist je dat párka ontleend is uit het Russisch en het vrij vertaald ‘jas gemaakt van pels’ betekent. Een pels is dan weer een dichtbehaarde huid van dieren. Zo onschuldig is zo’n heerlijke jas dus weer niet.

5x-beste-winterjassen- SHOP NU VOOR 499,00

Schapenvacht winterjas

Dit is misschien wel de meest warme en comfortabele winterjas die er is. De jas is vaak te vinden in verschillende kleuren en patronen. Leuk om je outfit een beetje mee up te spicen en heerlijk warm. Misschien is het niet al te handig om deze jas te dragen wanneer je de hele dag buiten in de regen moet staan. Door de oerzachte stof zal regen de kwaliteit van de jas niet ten goede komen.

-5x-beste--winterjassen- SHOP NU VOOR 249,00

Puffer coat

De puffer coat is absoluut de meest gedragen winterjas van de afgelopen jaren. En logisch, want de jassen zijn super warm en tegen al het Nederlandse weer bestendig. Regen, wind, het maakt niet uit. De puffer is de redder. Een donkere puffer matcht ook ideaal bij alle outfits en is ook nog eens lekker stijlvol.

-5x-beste-winterjassen SHOP NU VOOR 359,00

Leren winterjas

Een leren jas past natuurlijk bij elke outfit door het gehele jaar heen. Maar een normale leren jas is niet warm genoeg voor onze winters. Gelukkig zijn er nu ook leren winterjassen waardoor je ook in de winter fashionable kunt verschijnen. Om stijlvol en warm de winter door te komen. Vergeet niet dat een jas ook onderdeel is van je outfit, dus let goed op wat je onder dit leren jasje draagt. Wij raden een mooie jeans aan en oversized wit T-shirt of hoodie. Dan zit je altijd goed.

-5x-beste-winterjassen- SHOP NU VOOR 209,00