beste-torrent-sites-2023
Tech

De 7 beste torrent sites met werkende links in 2023

Torrent sites zijn al jarenlang een populair medium om content te downloaden en te delen met anderen. Hoewel het gebruik van deze sites niet altijd legaal is, is het vinden van kwalitatieve legale content vaak een uitdaging. Maar wat zijn de beste torrent sites van 2023 die je kunt gebruiken om de nieuwste gratis films, tv-series, muziek en software te downloaden? Wij helpen je met onze top 7.

1. YTS

YTS staat al jaren bekend als een van de beste torrent sites voor het downloaden van films in hoge kwaliteit. Hoewel de site in het verleden het doelwit is geweest van verschillende rechtszaken in de VS, blijft het nog steeds een populaire site voor filmliefhebbers.

2. 1337x

1337x biedt dagelijks nieuwe content op de website, waaronder films, tv-series, muziek en software. De site heeft een groot aantal gebruikers en is een van de weinige sites die nog steeds toegankelijk is in landen waar torrent sites worden geblokkeerd.

3. NYAA.si

NYAA.si is een populaire anime torrent site met een grote community van fans. De site biedt een breed scala aan anime-titels, waaronder zowel populaire als minder bekende series. Hoewel de site in het verleden offline is gehaald, blijft het een belangrijke bron voor anime-fans.

4. RARBG

RARBG biedt voornamelijk hoge kwaliteit video releases, waaronder films en tv-series. De site heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt ook software en games aan. RARBG is een van de weinige sites die nog steeds veel verkeer trekt ondanks de technische problemen en downtime.

5. The Pirate Bay

Ondanks technische problemen en downtime is The Pirate Bay nog steeds extreem populair. De site biedt een enorm veel content, waaronder films, tv-series, muziek, software en games. Hoewel het gebruik niet altijd legaal is zijn er genoeg alternatieven voor The Pirate Bay. Al blijft deze website een van de meest populaire torrent sites ter wereld.

6. FitGirl Repacks

FitGirl Repacks is een torrent site dat zich richt op gecomprimeerde versies van populaire games. Hierdoor kunnen populaire games extreem snel gedownload worden. De site heeft biedt ook regelmatig updates en patches voor de nieuwste games.

7. IGGGAMES

IGGGAMES is een gaming-gerichte torrent site waar naast games ook software op staat. biedt. IGGGAMES heeft een grote community van gamers, waardoor er ook hier veel nieuwe patches voor games worden geplaatst.