beste standjes trio
Life

Dit zijn de 6 beste standjes voor een spannend trio

Dus het is zover. Jullie fantasie om er iemand bij te nemen tussen de lakens gaat werkelijkheid worden. Maar het is wel de bedoeling dat de trio een succes wordt! De aandacht moet namelijk gelijkwaardig worden verdeeld. Anders wordt het onbedoeld een spel voor twee, en hangt de derde er maar een beetje bij. Met de juiste standjes voor een trio gebeurt dat niet. Gelukkig hebben jullie ons om daarbij te helpen.

Beste standjes voor een trio

Nu jullie de beste standjes voor gevorderden al meerdere keren hebben uitgespeeld wordt het tijd voor the next level; iemand erbij tijdens het seksspel. We gaan er even vanuit dat jullie dit besproken hebben, en beide de fantasie hebben om een derde persoon erbij in bed te hebben. In dit artikel is een vrouw de gelukkige die jullie mag vergezellen op de boxspring. Dat kan de buurvrouw zijn, een collega, of de nagelstyliste.

We gaan er ook even vanuit dat deze vrouw instemmend heeft gereageerd op jullie spannende voorstel. Dan is de avond daar. Een lekker wijntje, seksuele spanning, een beetje knuffelen, lachen, en dan naar boven. Kleding uit, en in de hoek van de kamer geflikkerd, waarna jullie helemaal los kunnen met z’n drieën. Maar het moet geen naakt potje Twister worden, nee. De onderstaande standjes zijn perfect.

trio you me her

1. De spannende driehoek

Dit is een oraal seksstandje voor een trio. Leuk om mee te beginnen. Op deze manier worden jullie alledrie tegelijkertijd oraal bevredigd. En jullie hoeven er geen halsbrekende toeren voor uit te halen. Gewoon lekker op jullie zij liggen en cunnilingus elkaar de sterren van de hemel. De gelukkige man in dit verhaal wordt uiteraard aan zijn zwengel gezogen.

Zo doen jullie het: Jullie liggen in een driehoek. Jouw mond bij het kruis van persoon 2, persoon 2 met haar mond bij het kruis van persoon 3, en yess, persoon 3 heeft jouw zwengel in haar mond. Toppie!

2. Standje 69 + 1

Standje 69 kennen we uiteraard nog van het artikel ‘Dit zijn de beste standjes volgens mannen’. Maar met z’n drieën kunnen jullie daar een lekkere twist aan geven. De naam klinkt als een rekensom, maar het enige waar jullie op hoeven te rekenen is onverdeelde aandacht voor jullie alledrie. Want daar draait het om tijdens het hebben van een trio.

Zo doen jullie het: De twee dames voeren standje 69 uit terwijl de man de vrouw die bovenop ligt doggystyle neemt. Wat een lucky bastard.

trio wild things

3. Facesitting

Dit standje zal de man in dit verhaal niet snel vergeten. De naam verraad al een beetje wat er gaat gebeuren, maar de vrouw die op zijn gezicht gaat zitten doet dat niet zodat ze comfortabel zit tijdens het schillen van een zak aardappelen. Nee! Ze laat zich oraal door hem bevredigen, en de andere vrouw? Tja, we leggen het even uit.

Zo doen jullie het: De man gaat op zijn rug liggen. De ene vrouw gaat met haar tempeltje boven zijn gezicht hangen, de andere vrouw gaat op zijn harde tampeloeres zitten en doet ‘de cowgirl’.

4. De dubbele dip

Wat een geluksvogel is de man in dit verhaal. Hij kan tijdens het beoefenen van dit standje lekker afwisselen. Zoals twee verschillende smaken ijs op een hoorntje, of twee soorten fruit in een toetje. De vrouwen kunnen ondertussen tongworstelen en elkaars heuvelachtige landschappen verkennen. Plezier voor drie was nog nooit zo leuk.

Zo doen jullie het: Één van de vrouwen gaat op haar rug liggen. De andere vrouw gaat er als het missionaris standje bovenop liggen. De man kan nu beide vrouwen penetreren, en lekker afwisselen.

trio american pie

5. Samen aan de banaan

Orale seks is in vele varianten uit te voeren, dus ook als jullie een trio doen. Maar al die standjes blijven toch een vorm van sporten, wat positief is, want het is een leuke manier om calorieën te verbranden. Als de twee vrouwen in dit verhaal even stoom af willen blazen, en de man even wilt relaxen, dan is dit rustmomentje heerlijk.

Zo doen jullie het: De twee vrouwen bevredigen de man tegelijkertijd oraal.

6. Het locomotiefje

Laten we het vuurtje weer even opstoken. Dit standje is ook plezier voor drie en hoort zeker thuis in ons rijtje met beste standjes voor een trio. Dit standje kan op bed, maar ook op elke andere creatieve plek. Het belangrijkste is dat jullie er met z’n drieën plezier aan beleven. We hopen dat dit lijstje daaraan bij heeft kunnen dragen. have fun!

Zo doen jullie het: Één van de vrouwen gaat op haar rug liggen. De andere vrouw bevredigt haar oraal, terwijl ze doggystyle wordt genomen door de man.

Trio charlie sheen