Life

Dit zijn de beste standjes voor mensen met een maatje meer

standjes mensen maatje meer

Het erotische spel van de liefde wordt door iedereen gespeeld, dus ook door koppels waarvan de man of de vrouw (of beiden) iets meer zwaarlijvig zijn dan anderen. Maar hoe zit het dan met standjes? We hebben vaker standjes behandeld, zoals de beste standjes volgens vrouwen, maar daar zitten posities tussen die wat vollere mensen niet zo makkelijk uit kunnen voeren. Wij hebben een aantal goede tips, zodat ook mensen met een maatje meer lekker kunnen experimenteren.

De beste standjes voor zwaarlijvige mensen

Laten we voorop stellen dat we de acrobatische standjes achterwege laten, we zien dit soort posities bijvoorbeeld bij de beste standjes voor gevorderden. Er zijn echter veel standjes die door mensen met een maatje meer kunnen worden uitgevoerd. Soms moeten er wat extra kussens bij worden gepakt, maar die heeft iedereen wel in huis. Je zult zien hoeveel er mogelijk is.

Die extra kilo’s hoeven dus niet in de weg te zitten. Vollere mooie mensen hebben meer te bieden, zo moet je het maar zien. We hebben eerder de beste standjes om calorieën te verbranden onder de aandacht gebracht, dus als je voornemens bent om wat gewicht kwijt te raken dan zijn de tips in onze artikelen een absolute win-win situatie. Om de sfeer te verhogen kunnen jullie ook gebruik maken van speeltjes tijdens de daad. Maar eerst geven we een paar goede tips weg.

standjes maatje meer norbit

1. De Spread Eagle

De Spread Eagle hebben we eerder behandeld in ons artikel over anale seks, maar is ook prima toe te passen als iemand wat voller van postuur is. De vrouw gaat op haar rug liggen, waarna de man wat kussentjes onder haar billen legt. Daarna legt ze haar benen zover mogelijk omhoog en uit elkaar, zodat de man in dit verhaal makkelijker naar binnen kan.

2. The Elevated Starfish

Bij dit standje speelt lichaamsgewicht geen rol, ideaal als jullie wat voller van postuur zijn. De vrouw gaat bij dit standje op haar buik op het bed liggen, en laat haar benen over de rand van het bed bungelen. De man gaat achter haar staan en tilt haar achterwerk wat omhoog, waarna hij makkelijker bij haar naar binnen kan.

standjes maatje meer shallow hall

3. Reverse Cowgirl

Dit standje is misschien qua uitzicht wat minder aantrekkelijker voor de vrouw, maar het is wel een effectieve positie voor mensen met een maatje meer. Dit standje is ook perfect voor in de auto, ze hebben in de fabriek de stoelen niet voor niets verstelbaar gemaakt. De vrouw gaat met haar rug naar de man toe op zijn jongeheer zitten, zo zit de buik niet in de weg, en heeft hij uitzicht op een volle maan waar je u tegen zegt.

4. Doggystyle

Dit standje hebben we eerder in het artikel over de beste standjes volgens mannen voorbij zien komen. Het is het ideale standje om uit te voeren als je wat voller van postuur bent. Als de vrouw tijdens dit standje met haar bovenlichaam op het bed gaat liggen dan is het voor de man nog makkelijker om bij haar naar binnen te gaan.

standjes maatje meer sitcom

5. Doggystyle sofa

De naam van dit standje verraad al een beetje waar het over gaat. De vrouw gaat over de leuning van de bank (of sofa) liggen, waarna haar bilpartij in volle glorie zal zijn te bewonderen, en te bewerken. De man gaat achter haar staan en pakt haar doggystyle. Voordeel is dat jullie ondertussen tegelijk naar een natuurfilm kunnen kijken.

6. Missionaris Plus

Het missionarisstandje is veruit het meest favoriet, mede omdat deze met elk lichaamstype kan worden uitgevoerd. Dus ook voor mensen met een maatje meer die elkaar er in erotisch opzicht flink van langs willen geven. Als de kussentjes er weer bij worden gepakt dan zal de man in dit verhaal zonder enige moeite toegang krijgen tot haar heilige tempel. Het is geen standje uit de Kamasutra, maar prima te doen.

7. Zij aan zij

Jullie gaan beiden op jullie zij liggen, de man uiteraard achter de vrouw. Als zij dan haar benen zoveel mogelijk optrekt dan kan de man haar op een relaxte manier penetreren. Ondertussen kan hij haar boezem vastpakken, of haar haren, of beiden. Het voordeel van dit standje is het feit dat de man zichzelf al liggend in de beste positie kan positioneren, waardoor een diepere ontdekkingstocht mogelijk is.

maatje meer standjes shallow hall