Life

Dit zijn de 6 beste standjes voor groot geschapen mannen

beste standjes groot geschapen mannen

Als je bij onze schepper vooraan in de rij hebt gestaan tijdens het uitdelen van het organische voortplant-gereedschap, dan ben je gezegend met een flinke jongeheer. Maar het kan qua standjes soms lastig zijn om flink los te gaan in de slaapkamer als je flink geschapen bent, want je wilt jouw bedpartner geen pijn doen. Wij hebben de beste tips.

Standjes voor groot geschapen mannen

Je bent dus de trotse eigenaar van een flinke piemel, maar je moet ook weten hoe je om moet gaan met zo’n gevaarte. Als je jouw vriendin zonder nadenken spietst op die lange lans dan zal ze pijnlijke herinneringen overhouden aan de nacht die ze normaal alleen in films ziet. Penetreer haar dus subtiel, dat is de eerste tip die we gratis weggeven. Dan maak je een vrouw gek in bed.

Je kunt de onderstaande standjes doen terwijl je glijmiddel gebruikt, of ze misschien onder de douche uitproberen. Feit is dat je die genitale neanderthaler in toom moet houden, zomaar even doorstoten is niet het voorrecht wat jou tijdens het liefdesspel ten deel valt. We hebben wel een aantal goede standjes uitgezocht die het voor jullie beiden wat draaglijker kunnen maken.

standjes grootgeschapen mannen jackass

1. Standje Quasimodo

Dit standje is vrijwel hetzelfde als standje doggystyle, dat we eerder voorbij zagen komen in de beste standjes volgens mannen. Het grote verschil is dat jij je rug bolt in plaats van holt. Op deze manier zul je minder diep bij haar naar binnen kunnen dringen. Het ziet er niet uit als je in de spiegel kijkt, maar het zij zo.

2. De draaitol

Bij dit standje ga je op de rand van een bed of stoel zitten, en leun je met je armen naar achteren. Daarna gaat zij op je zitten, met haar rug naar je toe, dat lijkt op standje reverse cowgirl die we in de het artikel over standjes voor anale seks voorbij zagen komen. Daarna maakt ze draaiende bewegingen met haar heupen, en houdt zij de controle.

standjes groot geschapen

3. De plafondstaarder

Jij gaat op je rug liggen, met je multifunctionele power tool in de aanslag. Daarna gaat zij met haar rug naar jou toe bovenop je zitten. Vervolgens gaat zij ook op haar rug liggen, boven op jou dus. Op deze manier is het moeilijker om diep bij haar naar binnen te dringen. Gebruik vooral een beetje glijmiddel, dat kan geen kwaad.

4. Het Engelse heertje

Dit standje lijkt op de cowgirl, die we in de beste standjes voor in de auto voorbij zagen komen, maar er is een klein verschil. Jij gaat namelijk met je benen over elkaar zitten, waarna zij bovenop jouw bovengemiddelde braadworst plaatsneemt. Op deze manier kan zij het ritme bepalen en heb jij een prachtig uitzicht.

standjes groot geschapen porky's

5. De hond met drie benen

Ja, jij bent de hond in dit verhaal, en dat derde been is dat zware wapentuig tussen je benen. Dit standje doen jullie beiden staand. Zij klemt een been om jouw heup en dan kunnen jullie beiden het ritme bepalen. Dit standje is lekker intiem, en zou prima tussen de beste standjes voor gevorderden passen.

6. De Russische inval

Dit standje wordt ook wel ‘coitus a mamilla‘ genoemd. Maar na vijf flessen wijn is ‘de Russische inval’ wat makkelijker uit te spreken. Je spuit wat glijmiddel tussen haar borsten, en legt je piemel ertussen, waarna zij haar borsten bij elkaar klemt. Het enige wat je nu hoeft te doen is bewegen met dat ding.

standjes groot geschapen american pie