beste standjes die je nog niet wist
Life

Dit zijn de 5 beste standjes die je nog niet kende

Op het gebied van de liefde is men nooit uitgeleerd. We experimenteren wat af op seksueel gebied en we zijn altijd bereid om nieuwe en spannende informatie tot ons te nemen. Daarom lees je nu dit artikel en ben je niet bezig met je werk. Maar zie het als een investering, als je straks thuis komt dan zal jullie liefdesleven nooit meer hetzelfde zijn, dankzij onze tips over de 5 beste standjes die je nog niet wist.

De beste standjes om te ontdekken

Als je de artikelen 5 beste standjes voor gevorderden en 5 beste standjes volgens mannen hebt gelezen dan zouden jullie al flink wat matrassen versleten moeten hebben. Maar liefde is onuitputtelijk, dus een extra rondje in de slaapkamer voegt alleen maar wat toe aan jullie romance. Dus trek je beste boxer of slip aan en zet je smartphone op trilstand, want met deze tips schreeuwen jullie het behang van de muren.

1. De G-Whiz

Het kost wat uithoudingsvermogen, maar zie het als een prettige manier om wat extra calorieën te verbranden. De G-whiz is een standje dat de vrouw letterlijk naar een hoger punt weet te tillen.

De man in dit verhaal kan meteen zijn rug trainen, ideaal toch? Zorg wel voor een stabiel matras, een waterbed is niet de ideale ondergrond voor dit standje, of jullie moeten houden van een beetje balans. Zolang jullie relatie in evenwicht is komt het vast goed.

Zo doe je het: Zij ligt op haar rug en laat haar benen op zijn schouders rusten. Hij zit op zijn knieën en tilt haar achterwerk omhoog en bepaalt het ritme. Als zij haar benen omhoog doet vernauwt haar vagina, wat een extra dimensie geeft aan dit standje.

2. De Worm

Dit standje doe je niet onder de grond en er komen ook geen vishaakjes aan te pas. Weest gerust, de worm is even oefenen, maar als jullie eenmaal het ritme te pakken hebben dan hebben jullie beet. Dit standje komt uit de kamasutra. Het is de bedoeling dat jullie elkaars ritme aanvoelen.

Dat moet voor twee samengesmolten zielen zoals jullie geen probleem zijn. Deze past zeker in het rijtje van de 5 beste standjes die je nog niet wist, het is een keer wat anders dan die saaie missionnaires.

Zo doe je het: Hij gaat op zijn rug liggen en zij gaat er achterstevoren op haar buik bovenop liggen. Met haar hoofd richting zijn voeten. Daarna is het een beetje zoeken naar de juiste beweging voor het beste resultaat, maar zo werkt alles in het leven, dus ook bij jullie in bed.

beste standjes die je nog niet wist 1

3. De Corkscrew

De naam klinkt als een smerig Brits gerecht van ingewanden, maar niets is minder waar. De Corkscrew is een standje op het randje. Je kunt de rand van je bed gebruiken, maar ook dat van een stoel, het bureau van je baas of de lopende band van de kassa bij de supermarkt.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is even zoeken naar stabiliteit, maar daarna kunnen jullie lekker aan de slag. De vrouw kan helpen door haar heupen mee te bewegen.

Zo doe je het: Bij de rand van het bed laat ze haar hand en een heup aan één kant rusten en legt een been op het bed. Daarna ‘klimt’ de man er van achteren in. Daarna samen zoeken naar wat stabiliteit en knallen maar.

4. De verleidingsdans

Het klinkt als een romantische scène uit een film met Patrick Swayze, maar dat is het absoluut niet. Vooral de vrouw moet bijzonder lening zijn om dit standje uit te kunnen voeren. Dames die regelmatig de limbodans op tropical party’s doen hebben een voorsprong. Als je geen ervaren balletdanser of yoga-lerares bent dan wordt het even oefenen. Maar oefening baart kunst, lichaamskunst in dit geval. Leuk voor op een privéfoto.

Zo doe je het: De vrouw gaat op haar knieën zitten en laat zich achterover op het bed vallen, met haar onderbenen nog onder haar billen. Dan gaat de man over haar heen hangen, alsof hij zich gaat opdrukken, en bepaalt het ritme. De vrouw kan niets meer doen dan genieten, want meebewegen zit er op dat punt niet meer in.

beste standjes die je nog niet wist 2

5. De Millennium challenge

Je hebt voor dit standje een stevige kruk, bureaustoel of bouwvakkers trapje nodig. Voor verliefde stelletjes die alle varianten op hondjes al hebben geprobeerd is de versie in dit rijtje met de 5 beste standjes die je nog niet wist een verrijking.

Dames die vaak skiën zullen dit langer vol kunnen houden, de man hoeft tijdens dit standje alleen maar te stoten en te spanken. Het ritme wordt bepaald door de man, maar de vrouw kan lekker tegenbewegen als ze daar zin in heeft.

Zo doe je het: Zij gaat op een trapje of krukje staan, afhankelijk van de lengte van de man. Ze gaat daarna door haar knieën. De man gaat achter haar staan en voila! De nieuwe hondjes versie heeft zijn intrede in jullie veelzijdige seksleven gedaan. Dus ga lekker aan de slag en bewaar dit lijstje met de beste standjes die je nog niet wist in jullie nachtkastje.

Lees ook: Dit zijn de 5 beste standjes volgens vrouwen
En: Dit zijn de 5 beste standjes voor onder de douche