Life

Dit zijn de beste standjes voor op de camping

beste standjes camping

Seks op de camping heeft iets romantisch. Met je grote liefde in een broeierig nest de liefde bedrijven. Vooral als je een kleine tent hebt is het soms een uitdaging om het juiste standje te vinden. Gelukkig zijn wij bekend met seks op openbare plekken, dus hebben we een aantal handige tips waarmee jullie vooruit kunnen. Dus rits je tent open en gaan met die banaan.

Standjes voor op de camping

Het nadeel van seks op een camping is het feit dat elk geluid dat je produceert versterkt lijkt te worden. Behalve het rustgevende geluid van krekels is het er vaak doodstil s’nachts. Een tent heeft geen geluiddempende muren die het gekreun van een hete nacht op kunnen vangen, dus de buren naast jullie worden dan ongewild geconfronteerd met het geluid van menselijke paring.

Een ander vervelend aspect is het gebrek aan ruimte, vooral als je overnacht in een simpele festivaltent. Het is dus een uitdaging. Laat die standjes voor gevorderden maar even achterwege, want copuleren op de camping heeft een andere aanpak nodig. Zelfs als je in een caravan overnacht dan zijn deze standjes een ideale vorm van creatief seks hebben. We zetten een aantal handige tips in de rubbers.

standjes tent hippie

1. Flat Doggy

We kennen standje doggystyle van de beste standjes volgens mannen. Het is de grote favoriet van zowel mannen als vrouwen. We gaan er vanuit dat jullie tentje geen hoog plafond heeft, dus is de flat doggy een ideale positie. Bij deze positie gaat de vrouw plat op haar buik liggen, met haar benen iets uit elkaar. De man kan haar zo penetreren zonder teveel rumoer. Dat scheelt een schuddend tentje.

2. Missionaris

Dit populaire standje blijft terugkomen. We zagen deze al eerder voorbij komen in de beste standjes volgens vrouwen, en in de beste standjes voor in de auto, maar het missionarisstandje kan ook prima op de camping worden uitgevoerd. Zij gaat op haar rug liggen, eventueel met een kussentje onder haar billen, en hij kan er dan mooi tussen. Een prima standje dat geniaal is in zijn eenvoud.

standjes camping tent

3. De Aquarius

Het geluid van de liefde gaat met luid gekreun en het geklets van huid op huid. Die geluiden wil je niet zomaar weggeven aan de buren. Standje Aquarius is geruislozer dan een samoerai in stealth-modus. Zij gaat op haar rug liggen, en hij op zijn knieën tussen haar benen. Dan beweegt ze haar kont omhoog zodat haar bovenbenen rusten op zijn heupen. Daarna is het een kwestie van bewegen met dat onderlichaam.

4. De Peter Gillis

Als je seks op de camping hebt dan moeten jullie zeker standje Peter Gillis proberen. Het is een positie dat door mensen van elke omvang uitgevoerd kan worden. Hij gaat op zijn rug liggen, waarna zij met haar benen over zijn heupen op zijn worstenbroodje gaat zitten. Ondertussen ondersteunt ze zichzelf op haar ellebogen. Daarna is het een kwestie van hatseflatsen.

standjes camping minions

5. Lepeltje-lepeltje

Dit standje zagen we ook al voorbij komen tijdens de 7 beste standjes voor anale seks. Als de grond in jullie liefdesnestje redelijk comfortabel ligt, en er geen graspollen door de bodem van de tent steken, dan gaan jullie samen op jullie zij liggen. Lepeltje-lepetje is lekker intiem. Daarna kan hij haar van achteren verwennen. In een tent is dit een prima positie, want deze neemt weinig ruimte in.

6. De limbodanser

Als je niet lenig van jezelf bent dan wordt je dat wel na een paar flessen wijn. Dit standje vergt het uiterste van je spieren, maar daar hebben we alle vertrouwen in. Hij gaat op zijn knieën zitten en leunt zover mogelijk naar achteren. Daarna klimt de vrouw er bovenop. De limbodanser is niet het makkelijkste standje in een tent, dus als het niet lukt dan kunnen jullie altijd de beste standjes die je nog niet kende proberen.

austin powers camping standjes