beste standjes auto
Life

Dit zijn de 6 beste standjes voor in de auto

Seks in de auto klinkt misschien onhandig, maar dat is het niet als je weet welke standjes je moet doen. Je kunt met je auto op alle openbare plekken seks hebben. Zoals een stomende vrijpartij op de parkeerplaats van een fastfoodrestaurant, of nog even in de vijfde versnelling bij je schoonmoeder voor de deur. Seks in de auto is leuk en spannend, wij hebben de 6 beste standjes voor in de auto op een rij gezet.

Beste standjes voor in de auto

Nee, seks in de auto is niet alleen voor verliefde tienerstelletjes en vreemdgaande mannen of vrouwen. Jullie kunnen als koppel ervoor kiezen om je seksleven te verbeteren en dit als spicy detail te ondernemen. Seks hebben in de auto gaat een stuk moeilijker in een Smart dan in een Volkswagen, dus we gaan in dit artikel wel uit van een normale algemene bolide.

Een stomende vrijpartij in de auto leent zich ook goed als je een lange afstandsrelatie hebt. Je hebt dan wat meer privacy dan in de intercity van Groningen naar Assen. Dus laten we van start gaan! Zet je knuppel in zijn vrij en lees de onderstaande tips goed door, want dat maakt een erotische sessie in de auto een stuk comfortabeler en bovendien minder klunzig.

seks in auto titanic

1. Missionaris

De oude vertrouwde missionarishouding hebben we al eerder behandeld in de 5 beste standjes volgens mannen. Dit standje verveelt nooit en is overal inzetbaar. Dit standje kan ook op de achterbank van de auto worden uitgevoerd, zorg er dan wel voor dat ze een kussentje tussen haar hoofd en de autodeur heeft liggen.

2. Lepeltje-lepeltje

Oké, het is wat krap, maar wel te doen. Lepeltje-lepeltje op de achterbank van de auto is lekker intiem. Leg haar met haar gezicht richting het dashboard van de auto en ga achter haar liggen. Ze moet zich wel even met haar hand tegenhouden, want als de versnelling omhoog gaat wil je niet dat ze tussen de bank en bijrijdersstoel komt te liggen.

sstandjes in auto james bond

3. De Cowgirl

De cowgirl hebben we ook al voorbij zien komen in de beste standjes volgens vrouwen. Draai de leuning van je stoel zover mogelijk naar achteren en laat haar lekker bovenop je zitten, dan is het uitzicht meteen een stuk beter dan wat je normaal gewend bent als je in de auto zit. Ze kan zich eventueel vasthouden aan de rugleuning en daarna gas erop!

4. De hot-seat

Dit is een prima standje waarmee zij de leiding heeft en haar G-spot kan stimuleren zodat ze haar orgasme niet hoeft te faken om jou een goed gevoel te geven. Jij gaat op de passagiersstoel zitten, en zij met haar rug naar je toe bovenop jouw versnellingspook. Dan kan ze zich mooi afzetten tegen het dashboard van de auto. Ze kan zelf het tempo bepalen.

standjes in auto hooking up

5. De motorkap

Waarom niet? Zoek een rustig plekje op en gooi haar met haar ontblote buste op de motorkap van de auto en neem haar doggystyle, die zagen we ook voorbij komen in de beste standjes voor onder de douche. Let op! het is raadzaam om dit niet te doen tijdens een hittegolf. Maar als de temperatuur redelijk is, dan is het prima te doen.

6. Oraal bevredigen

lukt het toch niet om al die posities voor gevorderden uit te voeren dan hou je het lekker simpel. Orale seks kan net zo spannend zijn en is vrij makkelijk uit te voeren in elk type auto. We hebben ook nog wel 7 cunnilingus tips voor je. We zien het regelmatig in films voorbij komen, dus waarom niet? Voor alles is een eerste keer, of een tweede, of een tiende. Geniet ervan!

standjes in auto crimson peak