Film & Serie

De 5 beste series op Netflix (februari 2021)

5 Beste Series op Netflix

Netflix maakt regelmatig bekend welke series goed bekeken worden, maar dat zegt natuurlijk weinig over de kwaliteit van deze titels. Daarnaast verdwaal je bijna in al die content. Heb jij het allerbeste eigenlijk al van je watchlist kunnen strepen? Wij hebben de 5 beste series op Netflix voor je op een rij gezet. Deze mag je echt niet missen!

Dit zijn de beste series op de streamingdienst van dit moment. Heb je misschien behoefte aan meer content? Bekijk hier het nieuwe Netflix-aanbod van februari 2021.

Beste series op Netflix

5. Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

Ben je een fan van true-crime documentaires dan is deze serie écht iets voor jou. De documentaire is een miniserie van 4 afleveringen en is dus redelijk langdradig. Het gaat over het roemruchte Cecil Hotel in Los Angeles dat nog beruchter wordt als gast Elisa Lam verdwijnt.

4. Capitani

Ben je benieuwd hoe Luxemburg een detectiveserie produceert – én nieuwsgierig naar wie er uiteindelijk achter de vermissing en moord van de tweelingzussen zit? Bekijk dan nu Capitani op Netflix. De serie heeft een iMDb-score van 6,8 en bestaat uit 12 afleveringen.

3. Snowpiercer

De serie speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. Aan boord van de trein is een klassensysteem ontstaan, waarbij de lagere klasse (beter bekend als Tailies) in opstand dreigt te komen. Check Snowpiercer hier.

2. Homeland

Homeland vertelt in het bijzonder het verhaal van CIA-agente Carrie Mathison (gespeeld door Claire Danes). In het achtste seizoen is er ook een bijrol weggelegd voor niemand minder dan Hugh Dancy. Hij is vooral bekend vanwege zijn rol in Hannibal (2013).

1. Firefly Lane

De veertigers Tully en Kate zijn hartsvriendinnen die elkaar al sinds hun tienerjaren door dik en dun steunen. Ze laten niets en niemand tussen hen komen. De romantische drama is gebaseerd op de bestseller van van Kristin Hannah. Firefly Lane is vanaf nu te checken op Netflix.

Beste Series op Netflix, Firefly Lane