Life

Dit zijn de 7 beste plekken om leuke vrouwen te ontmoeten

beste-plekken-vrouw-ontmoeten

Als je al een tijdje vrijgezel bent, en op zoek bent naar een nieuwe liefde, dan moet je wel een potentiële partner weten te vinden. Je kunt uiteraard gebruik maken van de vele datingapps, zoals Tinder, maar dat dekt voor veel mensen de lading toch net niet. Als je iemand fysiek wil ontmoeten, dan moet je de juiste plekken weten te vinden, plaatsen waar misschien wel de liefde van je toekomstige leven rondloopt. Wij hebben 7 plekken uitgezocht waar je die vrouw zomaar kunt treffen.

Plekken om een vrouw te ontmoeten

Voordat je begint met daten is het handig om een aantal praktische tips in je achterhoofd te houden. Je gaat die nieuwe vrouw niet ontmoeten tijdens een mannenavond in je mancave, je zal dus je beste kloffie en je stoute schoenen aan moeten trekken om haar te gaan zoeken. Vrouwen zitten niet bepaald verstopt, maar waar kom je de meeste vrijgezelle vrouwen tegen? Als je naar de juiste locaties gaat dan loop je ze letterlijk tegen het lijf.

Als je date fouten tijdens je vorige relatie hebt gemaakt, dan wil je voorkomen dat je dezelfde stommiteiten begaat. Zorg er dus voor dat je dit keer weet hoe die leuke dame aanspreekt. Maar goed! Je zal eerst moeten weten waar je deze dame kunt vinden, want ze komen echt niet zomaar naar jou toe. Een winkel waar ze lingerie verkopen lijkt misschien een logische plek, maar dat is het niet. Wij hebben een aantal geschikte plekken voor je uitgezocht.

vrouw daten ontmoeten

1. Kroegen en clubs

Misschien is dit een inkoppertje, maar in dit soort gelegenheden word je bijna omver gedanst door vrouwen. Deze dames, waarvan er vaak veel vrijgezel zijn, hebben wel zin in een gezellige avond. Het is aan jou om het gezellig te houden, dus gedraag jezelf en hou je handen thuis. Begin met een goed en luchtig gesprek, en dan komt de rest vanzelf.

2. Het openbaar vervoer

Ja, in het openbaar vervoer kom je ook vrouwen tegen. Jullie moeten beiden wachten totdat jullie op plaats van bestemming zijn, dus waarom zou je geen gesprek aanknopen met die leuke dame? Als ze jou ook wel ziet zitten dan kunnen jullie zonder tussenstops samen verder reizen op het pad van de liefde.

vrouw ontmoeten trein

3. De sportschool

De sportschool is bij uitstek geschikt om een leuke dame te ontmoeten, en vaak zijn het nog energieke fitgirls ook. Kijk er wel voor uit dat je niet wordt gegrepen door dat testosteron-duiveltje, want ze weet heus wel dat je een sterke kerel bent. Jullie delen de passie van een sportief leven, dus dat is een goede basis voor een leven samen.

4. Op je werk

Het ligt er uiteraard aan welk beroep je uitoefent, want je zal de vrouw van je dromen, bijvoorbeeld op de bouw, niet snel tegenkomen. Ze lopen wel voorbij, maar ze halen vaak hun neus op voor een fluitende tegelzetter. Als je een baan hebt waar wel vrouwelijke collega’s rondlopen, dan zit jouw nieuwe vlam daar misschien wel tussen.

vrouw ontmoeten werk

5. Een vereniging

Als je jezelf inschrijft bij een kookclub, een dansschool, of een andere vereniging, dan ga je daar zeker vrouwen tegenkomen. Vrouwen die kunnen waarderen dat je interesse hebt in hun hobby’s en passies. Contact leggen gaat in een vereniging een stuk makkelijker dan in een bushokje, en je kunt meteen met je voetjes van de vloer, of laten zien dat je kunt koken.

6. Ga backpacken

Als je alleen op reis gaat, en de juiste hostels uit weet te vinden, dan is de kans groot dat je daar avontuurlijke dames tegenkomt die hartstikke vrijgezel zijn. Niets is romantischer dan samen de wereld verkennen, en tot de conclusie komen dat het lot jullie heeft samengebracht. Er zijn talloze websites voor backpackers, dus begin maar vast met zoeken.

7. In de supermarkt

Als jij in de supermarkt je ogen de kost geeft, dan kun je snel genoeg zien of een dame vrijgezel is. Een blik in haar winkelwagentje is genoeg. Koopt ze veel artikelen voor één persoon? Dan kun je beginnen met vissen. Dankzij de huidige prijzen in de supermarkt heb je meteen een gespreksonderwerp waar je het ijs mee kunt breken. De cijfers op een kassabon mogen ook een telefoonnummer zijn, niet dan?

vrouw ontmoeten supermarkt