Life

10 beste openingszinnen volgens ChatGPT: “Heb je hier vaker rondgehangen?”

10 beste openingszinnen volgens ChatGPT 1
(Foto: Ex Machina )

Als je ergens bent en er komt opeens een bloedmooie dame binnenlopen schieten de gedachtes door je hoofd. Kijken of niet kijken? Oogcontact of niet? Hoe ga je haar aanspreken? Als je eenmaal oogcontact hebt gevonden is het tijd om je move te maken. Het is het perfecte moment voor een openingszin. Wat zijn de allerbeste zinnen om op een goede manier het ijs te breken? Wij vroegen het aan ChatGPT. 

ChatGPT weet raad

We gebruiken tegenwoordig allemaal steeds meer Artificial Intelligence. OpenAI heeft een mooie tool waarbij je vragen kunt stellen hier antwoorden op kunt vragen. Van de meest complexe vragen tot advies in de liefde. Als je wilt scoren dan weet Artificial Intelligence waarschijnlijk wel wat werkt en gemiddeld de beste openingszin is. Waarom zelf het wiel uitvinden als AI alle data al heeft?

We stelden de vraag: Wat zijn de 10 beste openingszinnen die werken? ChatGPT kwam eerst met een kleine disclaimer: “Hoewel er geen universele openingszin is die gegarandeerd voor iedereen werkt, zijn hier 10 algemene openingszinnen die vaak positief ontvangen worden”. Daarna rolden deze 10 zinnen uit de koker van AI

beste-openingszinnen-ai

De 10 beste openingszinnen volgens AI

 1. “Hallo, hoe gaat het met je vandaag?”
  2. “Hoi, ik zag je lachen en moest gewoon hallo zeggen.”
  3. “Excuseer me, mag ik je even storen?”
  4. “Heb je hier vaker (in deze plaats) rondgehangen?”
  5. “Hoi, ik ben [jouw naam]. Wat is jouw naam?”
  6. “Wat een geweldige [gelegenheid/situatie/evenement], vind je niet?”
  7. “Ik moest je even vertellen dat je er prachtig uitziet.”
  8. “Ik merkte dat je [interessante kledingstijl/hobby/activiteit] hebt. Daar ben ik ook dol op!”
  9. “Hallo, ik heb een weddenschap met mijn vrienden. Zou je me alsjeblieft willen helpen om te winnen? Wat denk je dat mijn beste eigenschap is?”
  10. “Ik ben nieuw hier, kun je me wat tips geven over de beste plekken om te bezoeken?”

“Onthoud dat de manier waarop je de openingszin uitspreekt en je houding van groot belang zijn. Wees oprecht en respectvol, en luister aandachtig naar de reactie van de ander. Een positieve en ontspannen benadering is vaak het meest effectief. Succes!” Het lijken ons niet de meest baanbrekende zinnen maar we geven het toch een kans. Wil je wat verrassendere zinnen? Lees hier over onze 21 beste openingszinnen.