beste Netflix releases augustus week 1
Netflix

Dit zijn de beste Netflix releases: week 1 van augustus

Een nieuwe maand, een nieuwe lijst van films en series die zullen gaan verschijnen op streamingsdienst Netflix. Zoals altijd kunnen we weer uitkijken naar zowel oude klassiekers als Netflix Originals. In dit artikel behandelen de beste Netflix releases in augustus.

De beste Netflix releases in augustus

Zoals je van ons mag verwachten zijn we op onderzoek uit gegaan naar de beste films en series die gaan uitkomen, en dat zijn er nogal wat. Elke maand overspoeld Netflix ons tot groot genoegen met titels. Door dit grote aantal hebben we besloten om eerst te gaan kijken naar week één van augustus. Dit zijn de beste Netflix releases in augustus (week 1):

1. Constantine (2005) (1 augustus)

Keanu Reeves kennen we natuurlijk van de gigantisch populaire John Wick films. Als je fan bent van de acteur raden we je ten zeerste aan om Constantine te gaan kijken. De bovennatuurlijk demonoloog en exorcist John Constantine helpt een politieagente om te bewijzen dat de dood van haar zus geen zelfmoord was, maar meer.

2. Battle: Los Angeles (2011) ( 1 augustus)

Over het algemeen krijgen horrorfilms een relatief lage beoordeling door critici. Laat je echter niet misleiden door de reviews, want Battle: Los Angeles is een vermakelijke film die zeker de moeite waard is om te kijken: “Wanneer er een buitenaardse invasie plaatsvindt in Los Angeles worden een legersergeant en zijn eenheid ingezet om de stad te beschermen.”

3. Alle Mission Impossible delen (1 augustus)

Wie kent Mission Impossible nou niet. Deze actie-spionage films staan bekend om hun grote entertainmentgehalte, met natuurlijk Tom Cruise in de hoofdrol. Als je zin hebt in een avondje actiefilms bingen met je vrienden, is deze filmreeks de ideale kandidaat.

4. Carter (2022) (5 augustus)

Het is alweer een tijdje geleden dat er een gruwelijke Zuid-Koreaanse titel op Netflix is verschenen, maar nu is het eindelijk zover. Wanneer Carter na een dodelijke pandemie ontwaakt, is hij al zijn herinneringen uit het verleden kwijt.

In zijn hoofd is een mysterieus apparaat gepland die hem bevelen geeft, en in zijn mond zit een dodelijke bom. Een vreemde stem in zijn oren vertelt hem dat hij een meisje moet redden om alles te voorkomen. Maar de CIA en een Noord-Koreaanse groep zitten hem op de hielen.

5. “The Sandman” Season 1 (available August 5)

De originele 75-delige gelijknamiger stripserie wordt alom geprezen als één van de beste van zijn soort. Je kan je dus voorstellen dat het voor Netflix niet lang duurde om er een serie over te maken: “Na tientallen jaren gevangen te hebben gezeten, gaat Dream, personificatie van dromen, op zoek om zijn verloren uitrusting terug te vinden.

De beste films en series op Netflix

Augustus wordt een maand waarnaar wij erg uitkijken. Naast alle bovenstaande titels die we aankomende week kunnen verwachten, gaat de nieuwe vampieren film Day Shift deze maand ook in première. Wil je meer lezen over de beste titels op alle populaire streamingdiensten? Lees ook eens één van deze artikelen: