Netflix

Dit zijn de beste Netflix And Chill films om te kijken met je date of partner

beste netflix and chill films

Een film kijken is een geweldige manier om tijd door te brengen met je partner of date, maar niet alle films zijn even goed op elkaar afgestemd. De sleutel hierbij is om films te vinden die zinvol zijn voor zowel jezelf als je partner of date. Maar wat zijn de beste Netflix And Chill films?

De beste Netflix And Chill films

Maar vaak hebben stellen verschillende interesses, waardoor het een uitdaging kan zijn om de perfecte film te kiezen. Het kan zo zijn dat jij persoonlijk meer van horrorfilms houdt, terwijl je date misschien de voorkeur geeft aan een lichtverteerbare komediefilm. 

Hoewel jij en je partner misschien de preferentie geven aan verschillende soorten genres en thema’s, zijn er bepaalde films die bijna gegarandeerd leuk zijn voor jullie allebei om te kijken. Dat is precies waar dit artikel over gaat. Dit zijn de beste Netflix And Chill films om te kijken met een date of je partner.

1. When We First Met

De korte synopsis van When We First Met: Drie jaar geleden ontmoette Noah voor het eerst Avery. Voor Noah voelde deze ontmoeting als liefde op het eerste gezicht, maar Avery dacht daar anders over. Op haar verlovingsfeestje met een andere man, denkt Noah terug aan de tijd dat ze elkaar ontmoetten en vraagt zich af waarom ze nooit een date hebben gehad.

Een vreemde storing in een dubieus fotohokje brengt Noah terug in de tijd, om te zien of verschillende acties hem en Avery bij elkaar kunnen brengen. Toch lijken de dingen niet zo eenvoudig als hij had gehoopt.

2. The Judge

Er gaat niets boven een tranentrekker waarbij je het allebei gegarandeerd niet gaat droog houden. De officiële synopsis van The Judge luidt als volgt: “Hank Palmer, een briljante maar louche advocaat, keert terug naar zijn geboorteplaats Indiana nadat hij heeft vernomen dat zijn moeder is overleden.’

‘Zijn komst veroorzaakt spanning tussen hem en zijn vader, rechter Joseph Palmer, die er geen geheim van maakt dat hij de dubbelzinnige carrière van Hank afkeurt. Terwijl de advocaat zich klaarmaakt om te vertrekken, wordt zijn vader gearresteerd voor een dodelijke hit-and-run. Hank neemt de verdediging van zijn vader op zich.”

3. The Lovebirds

The Lovebirds is wat je noemt ‘de perfecte film voor een date avond’. Het heeft alles wat je nodig hebt: komedie en moord in combinatie een vleugje romantiek. De film gaat over een stel dat per ongeluk betrokken raakt bij een moordcomplot, wegrent en vervolgens probeert uit te vinden wat ze in godsnaam moeten doen.

4. Silver Linings Playbook

Deze topper van een film met Jennifer Lawrence en Bradley Cooper mocht natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Silver Linings Playbook is een film die veel aandacht besteedt aan de ernst van geestelijke gezondheid. Het niet serieus nemen van geestelijke gezondheid kan romantische relaties namelijk op een negatieve manier beïnvloeden.

Deze film is het bewijs dat zowel Cooper als Lawrence weten wat ze doen als acteurs. Het liefdesverhaal dat zich ontvouwt tussen de twee hoofdpersonen is zowel eigenzinnig als hartverwarmend.

5. Baby Driver

We horen je denken: “Waarom alleen maar romantische komedies?” Het antwoord op die vraag is simpel – bij het uitzoeken van een film luister je altijd naar de vrouw. Toch is Baby Driver een geweldige actie komedie waar jullie allebei van gaan genieten.

De synopsis van de film luidt als volgt: Baby is een muziekliefhebbende vlucht chauffeur voor een overval ploeg – een baan die hij onbedoeld op zich nam nadat hij een waardevolle auto stal. Zal hij dit criminele leven achter zich kunnen laten en de zonsondergang tegemoet rijden?

Films en series op Netflix

Normaliter schrijven we niet veel over romantische komedies. We zijn tenslotte Manly. Dat betekent echter niet dat je liefdespartner of date maar genoegen moet nemen met films waar dood en verderf centraal staan. Ben je op zoek naar meer leuke films en series op Netflix? Lees dan ook eens één van deze artikelen: