beste-koffiezetapparaten-onder-50-euro
Food & Drinks

De 5 beste koffiezetapparaten voor nog geen 5 tientjes

Koffie is misschien wel het meest gedronken drankje van Nederland. We staan ermee op, drinken het op ons werk, en verwerken het in populaire nagerechten. Veel mensen worden pas wakker na een lekker bakkie pleur, dus investeren we graag in goede koffiezetapparaten. Het mag uiteraard niet te veel kosten, dus een kwalitatief goed koffiezetapparaat tegen een lage prijs is lekker wakker worden. Wij zochten de beste deals op.

Beste koffiezetapparaten voor een lage prijs

We drinken massaal koffie in ons kikkerlandje, maar de oorsprong van het zwarte goud gaat terug naar Ethiopië, waar het al in de tiende eeuw werd gedronken. Het waren kooplieden uit Venetië die in 1615 koffie in West-Europa introduceerden. Vanaf dat moment was heel Europa verslaafd aan het goedje, en heeft het zich in koffiehuizen verder ontwikkeld, die destijds erg populair werden.

Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder het populairste drankje van Nederland. De ontwikkeling van koffiezetapparaten staat ook niet stil, er zijn tegenwoordig machines voor thuisgebruik te koop waar de gemiddelde Barista jaloers op zou zijn. Toch hoef je niet altijd diep in de buidel te tasten voor een goed koffiezetapparaat. We zetten 5 koffiezetapparaten op een rijtje die je voor onder de 50 euro kunt kopen.

koffiezetapparaten koffie

1. Bosch Tassimo Koffiepadmachine

Deze koffiepadmachine van Bosch is kwalitatief zeer goed in vergelijking met de lage prijs. Het is een volledig automatische koffiezetapparaat. Je doet er een koffiepad naar keuze in, drukt op de knop en voilà.

koffiezetapparaten bosch tassimo SHOP NU VOOR 39,49 EURO

2. Taylor Swoden Automaat voor filterkoffie

Als je liever een ouderwetse pot koffie zet, dan is deze klassieke koffiezetautomaat voor filterkoffie ideaal. Je kunt tot 12 kopjes koffie uit dit apparaat halen, dat voorzien is van een digitaal display.

koffiezetapparaten taylor SHOP NU VOOR 36,99 EURO

3. Krups Dolce Gusto Piccolo

Dit is een koffiecupmachine die al jaren uitermate populair is. Het hogedruksysteem perst de heerlijke koffie uit de cup je kopje in, en voorziet het van een crèmelaag. Het kleine formaat is voor in elke keuken geschikt. Dit is een kleine koning onder de koffiezetapparaten.

koffiezetapparaten krups SHOP NU VOOR 47,29 EURO

4. Bestron koffiezetapparaat voor 2 kopjes

Als je een gezelligheidsdrinker bent als het om koffie gaat dan is dit apparaat voor filterkoffie ideaal. Dit apparaat wordt inclusief 2 kopjes geleverd en is eenvoudig te reinigen. Even een bakkie bij de buren was nog nooit zo simpel.

koffiezetapparaten bestron SHOP NU VOOR 22.95 EURO

5. Koffiezetautomaat met thermosbeker

Als je graag onderweg bent en niet zonder je koffie kunt dan is dit apparaat ideaal. Je zet je koffie rechtstreeks in een thermosbeker, ideaal voor op de camping. Je haalt er binnen 2 minuten twee flinke koppen (420 ml) uit, dus dat is een goede kickstarter voor als je onderweg naar je werk bent.

bestron koffiezetapparaten SHOP NU VOOR 29,49 EURO