beste herenparfums 2022
Style

Beste herenparfums van 2022: dit zijn de 7 lekkerste herengeuren

Iedereen vindt het belangrijk dat je er verzorgd uitziet. En daarbij hoort het uitzoeken van de beste herenparfums voor jezelf. Soms kan het nog wel eens gedoe zijn om het juiste herengeurtje te vinden. Wij geven je geen ongelijk. Wij helpen je daarom ook met het kiezen van de beste herengeur. Dit zijn de top 7 beste herenparfums van 2022.

1. Dolce & Gabbana the One Eau de Parfum

Dolce & Gabbana the One Eau de Parfum

Dit luchtje heet niet voor niks ‘the one’. Op nummer 1 staat the one and only: Dolce & Gabbana the one. Dit is het perfecte geurtje voor de mysterieuze gentleman. Als je het aan ons vraagt zit je gelijk goed met dit geurtje, maar ook als je het aan de ladies vraagt dan is er vrijwel altijd positieve feedback.

SHOP NU VOOR 78,40

2. Dior Sauvage Elixir
Dior Sauvage Elixir

Dior Sauvage Elixir is niet alleen een mooi luchtje om te zien. Deze parfum heeft zo’n 15% van het Dior Sauvage dna. Het geurtje is een combinatie tussen houtachtige noten met lavendel. En zorgt voor een diepe mysterieuze aura. Een van onze favorieten.

SHOP NU VOOR 128

3. Jean Paul Gaultier Ultra Male

Jean Paul Gaultier Ultra Male

Een klassieker! De Jean Paul Gaultier Ultra Male blijft lang zitten en wordt overigens ook heel goed ontvangen bij de vrouwen. Elke vrouw is dol op de fruitige zoete geur in combinatie met vanille. Een sexy en mysterieus geurtje.

SHOP NU VOOR 53,49

4. Prada Luna Rossa Carbon

Prada Luna Rossa Carbon

De ultieme frisse geur voor élke gelegenheid is de Prada Luna Rossa Carbon. De geur heeft iets weg van de bekende Dior Sauvage. Toch is deze iets meer uniek dan de Dior Sauvage. Zo ruik je lekker maar ruik je niet naar elke andere man.

SHOP NU VOOR 75

5. Versace Eros Parfum

Versace Eros Parfum

Dit is de perfecte combinatie van zoet en fris. Waar je ook bent, met wie je ook bent met dit geurtje zal je zeker opvallen. De Versace Eros Parfum is de nieuwste van de eros line. Hou er rekening mee dat parfum niet goedkoop is, maar zeker wel een investering die je wilt maken.

SHOP NU VOOR 71,60

6. Armani Acqua Di Gio Profumo

Armani Acqua Di Gio Profumo

Eentje die tijdloos is: Armani Acqua Di Gio Profumo. De Armani Acqua Di Gio Profumo is een van de meest verkochte heren parfums. Daarom kon de parfum niet ontbreken in ons lijstje.

SHOP NU VOOR 68

7. Mont Blanc Explorer

Mont Blanc Explorer

Een heerlijk geurtje voor de avontuurlijke man. Mont Blanc Explorer ruikt naar een dennenbos in combinatie met een fruitige citrus geur. Een geurtje dat perfect is voor mannen die van de natuur houden, een lange baard hebben en sterk zijn.

SHOP NU VOOR 57,95