Tech

7 krachtige stofzuigers met een huiselijk schoon prijskaartje

beste-goedkope-stofzuigers
Goede stofzuigers hoeven helemaal niet duur te zijn

Geen geld om een schoonmaker in te huren, maar wil je toch op voordelige manier jouw huis goed schoon houden? Dan heb je natuurlijk een goedkope stofzuiger nodig! Speciaal voor jou hebben we een lijst samengesteld met 7 goedkope stofzuigers die niet alleen vriendelijk zijn voor je portemonnee, maar ook indrukwekkende schoonmaak prestaties leveren! Het is misschien niet de krachtigste stofzuiger ooit, maar zal je alsnog helpen.

7. Dyson V8 Extra

De Dyson V8 Extra is een krachtige snoerloze stofzuiger die geweldige prestaties levert. Met een sterke zuigkracht en een gemakkelijk te legen stofreservoir, maakt deze stofzuiger het schoonmaken van je huis een fluitje van een cent. Hierdoor heb jij helemaal geen schoonmaakster meer nodig.

dyson v8 stofzuiger SHOP NU VOOR 299

6. Philips PowerPro Expert 8 FC9747/09

Dit is een iets duurdere stofzuiger maar heeft wel een extreem hoge zuigkracht en geavanceerde filter technologie. Deze stofzuiger verwijdert moeiteloos allergenen uit de lucht, waardoor je een schonere en gezondere leefomgeving krijgt. Met zijn grote stofreservoir en lange snoer hoef je je geen zorgen te maken over het steeds legen of wisselen van stopcontacten tijdens het stofzuigen!

philips power pro stofzuiger SHOP NU VOOR 239

5. Dirt Devil Stofzuiger DD2504

De Dirt Devil Stofzuiger DD2504 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige stofzuiger met een betaalbaar prijskaartje. Met zijn sterke zuigkracht maakt deze stofzuiger moeiteloos alle soorten vuil en stofdeeltjes schoon.

dirtdevil goede stofzuiger SHOP NU VOOR 129,99

4. Tomado TVC3001B

De Tomado TVC3001B is een betaalbare stofzuiger die nog steeds goede prestaties levert. Met zijn krachtige motor en veelzijdige zuigmond reinigt deze stofzuiger grondig alle oppervlakken in je huis. Het compacte ontwerp en de wendbaarheid maken het gemakkelijk om moeilijk bereikbare plekken te stofzuigen.

tomado stofzuiger goedkoop SHOP NU VOOR 62,99

3. AG3000

Deze stofzuiger ziet er een klein beetje futuristisch uit door het doorzichtige gedeelte waar je het filter ziet. Ook de prestaties van deze stofzuiger zijn meer dan prima. Voor slechts 79,95 euro krijg je een stofzuiger die zowel betrouwbaar als budgetvriendelijk is.

AG3000 stofzuigen SHOP NU VOOR 79,95

2. Tomado TVC2002B

Dit is de goedkoopste stofzuiger uit onze lijst. Ondanks zijn betaalbare prijs biedt deze stofzuiger een goede zuigkracht en een efficiënt filtersysteem. Deze stofzuiger is de iets goedkopere variant van de Tomado op nummer 4. Of je nu kleine ruimtes wilt stofzuigen of snel wat rommel wilt opruimen, deze stofzuiger staat voor je klaar.

tomado goedkope stofzuiger SHOP NU VOOR 54,99

1. Inventum ST306RZA – 68 euro

Dit is een van de meest verkochte stofzuigers op Bol.com, en dat heeft een reden. Als je voor prijs-kwaliteit wilt gaan, zijn er weinig betere stofzuigers te verkrijgen. Daarnaast komt deze stofzuiger met een HEPA 13 filter en een actieradius van 10 meter. Inclusief 3 verschillende zuigmonden, waardoor je gemakkelijk op verschillende manieren overal kan schoonmaken.

SHOP NU VOOR 68

inventum goedkope stofzuiger