Film & Serie

Dit zijn de beste films en series op Netflix in juni

de beste titels op netflix in juni

Ook in juni loopt Netflix weer over van de spraakmakende titels die zullen gaan verschijnen. In dit artikel nemen we je mee in wat je deze maand kan verwachten van onze favoriete streamingdienst, en dat is nogal wat. Wederom bewijst Netflix dat ze ons niet teleurstellen.

De beste titels op Netflix in juni

Maar wat zijn dan de beste titels op Netflix in juni, horen we je denken. Daar gaan we in dit artikel verder op in. Op deze manier hoef je niet meer te twijfelen over wat je op welke dag gaat kijken. Van alle tientallen titels die deze maand gaan uitkomen, hebben wij de beste geselecteerd:

1. Hustle (8 juni)

Het was even wachten op een nieuwe film met Adam Sandler in de hoofdrol, maar nu is het eindelijk zover met Hustle: “Na het ontdekken van een once-in-a-lifetime speler met een rotsachtig verleden in het buitenland, neemt een ongelukkige basketbal scout het op zich om het fenomeen naar de Verenigde Staten te brengen zonder de goedkeuring van zijn team.”

2. Peaky Blinders seizoen 6 (10 juni)

Eén van de best-beoordeelde Netflix series Peaky Blinders mocht natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Het is een lange en moeizame weg geweest tot het nieuwe seizoen voor Peaky Blinders onder leiding van Cillian Murphy. De serie zal eindigen met de komst van het laatste seizoen, maar maak je niet druk – er is namelijk ook een film onderweg.

3. Spiderhead (17 juni)

Chris Hemsworth speelt de hoofdrol in zijn tweede grote actiefranchise voor Netflix in Spiderhead (voorheen bekend als Escape from Spiderhead). De film gaat over een penitentiaire inrichting die wordt gerund door een arts die op zijn proefpersonen experimenteert met geestverruimende middelen.

4. The Umbrella Academy seizoen 3 (22 juni)

The Umbrella Academy is een van de grootste superhelden series van Netflix, en keert in juni terug voor wat het beste seizoen belooft te worden. In het nieuwe seizoen zullen veel nieuwe personages geïntroduceerd worden, waaronder Cazzie David als Jayme, Jake Epstein als Alphonso, Justin Cornwell als Marcus, Britne Oldford als Fei en Genesis Rodriguez als Sloane.

5. Man Vs. Bee (24 juni)

Rowan Atkinson zal je waarschijnlijk kennen van zijn iconische rol als Mr. Bean. In zijn nieuwste serie Man vs. Bee speelt hij een Bean-achtig personage die in oorlog is met een bij. Het is een serie van 9 afleveringen waarbij elke aflevering slechts 10 minuten lang is. Wij kunnen niet wachten!

Nieuwe films en series op Netflix

De beste titels op Netflix in juni laten nog even op zich wachten. Ben je echter op zoek naar een nieuwe film of serie op nu te bekijken? Dan hebben we genoeg inspiratie die je kan op doen. Lees daarom zeker eens één van de onderstaande artikelen:

Top 21 beste Netflix documentaires volgens IMDb
SuperNature van Ricky Gervais is provocerend, kwetsend en hilarisch
Dit is waarom je The Departed op Netflix moet gaan kijken
Love Death and Robots op Netflix: Kijken of skippen?
The Lincoln Lawyer vanaf nu te zien op Netflix