netflix
Netflix

De beste films en series in april op Netflix

We konden in maart genieten van knallers van series en films op Netflix, maar de vooruitzichten voor april zien er ook prima uit. We kunnen vooruitblikken naar nieuwkomers waar we hoge verwachtingen van hebben. Er komt helaas ook een einde aan een paar langlopende series, maar wees niet getreurd, april belooft een topmaand te worden.

Films en series op Netflix in april

Vorige maand mochten we genieten van een tsunami aan nieuwe titels. In Drive to Survive kregen we een kijkje achter de schermen van de Formule-1 en konden we ons in The Adam Project verbazen over de tijdreizende Adam Reed. In april kunnen we wederom in onze handen wrijven, want er komen nieuwe seizoenen van bekende series aan en mogen we een scala aan topfilms verwelkomen.

Er komen in april ruim 80 nieuwe titels op Netflix, dus voor iedereen is er wel wat wils. Er zitten een hoop nieuwe films, series en documentaires tussen, dus neem rustig de tijd om te kiezen. We hebben een aantal toppers voor jullie hieronder op een rijtje gezet.

The Bubble

Dit is een komedie met een knipoog naar het coronavirus. In deze Netflix-film sluit een groepje acteurs zich volledig af van de buitenwereld omdat ze tijdens het maken van een blockbuster niet besmet willen raken met het coronavirus. Als dan toch iemand besmet raakt breekt er paniek uit en komt de hele film in gevaar.

The Bubble is te zien vanaf 1 april op Netflix.

Dirty Lines

Deze Netflix-original komt van eigen bodem en speelt zich af in Amsterdam in het 1987. We volgen de oprichters van sekslijnen, en een jonge studente die zich volledig laat onderdompelen in het volwassen vermaak van erotisch bellen. Deze pikante zesdelige draait om de broers Frank en Ramon Stigter. Zij kwamen in dat jaar op het lucratieve idee om sekslijn Teledutch te beginnen.

Dirty Lines is vanaf 8 april te zien op Netflix

Metal Lords

Metal Lords gaat over twee vrienden die mee willen doen aan een muziekwedstrijd. Hun genre is heavy-metal, wat het lastig maakt om nieuwe bandleden te vinden. Hun zoektocht brengt een aantrekkelijke celliste op hun pad. Maar niet alleen haar muziek valt in de smaak bij de twee vrienden. Ze brengt ook een ander soort spanning met zich mee.

Metal Lords is vanaf 8 april te zien op Netflix

Anatomy of a Scandal (seizoen 1)

Netflix lanceert deze nieuwe hitserie in april. In Anatomy of a scandal volgen we de vrouw van een Britse politicus. In deze misdaadthriller zien we hoe het leven van de vrouw op haar kop staat als ze erachter komt dat haar man een affaire heeft. Dit wordt uiteraard breed uitgemeten in de media, naast de verdenking van een andere gruwelijke misdaad. Hierdoor komt haar leven in een beangstigende stroomversnelling.

Anatomy of a Scandal seizoen 1 is vanaf 15 april te zien op Netflix

Better call Saul (seizoen 6, deel 1)

Fans van Better call Saul kunnen hun zakdoekjes tevoorschijn halen, want seizoen 6 is ook meteen het laatste seizoen. In de Breaking Bad spin-off zien we wederom Bob Odenkirk als advocaat Jimmy McGill. Dit is het einde en een nieuw begin, want het verhaal van Jimmy gaat verder in de serie Breaking bad.

Het eerste deel van seizoen 6 van Better call Saul is vanaf 19 april te zien op Netflix

Russian Doll (seizoen 2)

We moesten er even op wachten, maar er komt in april eindelijk een tweede seizoen van Russian Doll. In deze serie zien we een vrouw die in een bizarre tijdlus zit. Ze gaat telkens dood, en moet dan weer opnieuw beginnen vanaf hetzelfde punt. In seizoen twee zien we hoe ze een spelletje met tijdlijnen probeert te spelen.

Het eerste deel van seizoen 2 van Russian Doll is vanaf 20 april te zien op Netflix

Ozark (seizoen 4, deel 2)

Helaas komt er ook een einde aan de populaire serie Ozark. De serie is aangekomen bij het slotstuk. De eerste helft van het vierde seizoen verscheen begin 2022, de tweede helft kunnen we zien in april. De familie Byrde staat uiteraard weer centraal. Zitten ze te diep in het criminele milieu? Of kunnen ze rekenen op een gelukkig einde. We gaan het zien in het laatste gedeelte van deze spannende serie.

Het tweede deel van seizoen 4 van Ozark is vanaf 29 april te zien op Netflix.