Style

Beste festival zonnebrillen: 8x trendy modellen van dit moment

festival zonnebrillen

De zomer is in volle gang en ook het festivalseizoen is in volle sterkte bezig. Duizenden mensen vermaken zich op de beats van de beste dj’s, terwijl ze kleurrijke outfits dragen. Bij een kleurrijke outfit hoort een zonnebril, en niet zomaar een zonnebril, maar een festival zonnebril dat hoort bij een feestje. Wij hebben de 8 leukste brillen voor jullie uitgezocht.

De beste festival zonnebrillen

Of je nu naar een Latin festival gaat, of meer bent van de hardcore feestjes, voor elke gelegenheid is wel een outfit te vinden. Accessoires zoals een gave zonnebril maken het plaatje compleet. Maar wat voor bril draag je naar een feestje? Het is leuk als je er een beetje mee opvalt, maar hij moet ook functioneel zijn. Of het nou voor zonwering is, of voor het maskeren van je feest-ogen, een zonnebril is handig op een festival.

We hebben een aantal gave festival zonnebrillen uitgezocht en hieronder op een rijtje geplaatst. Voor elke gelegenheid is wel een exemplaar te vinden, dus er is keuze genoeg. Wij hebben een selectie gemaakt die geschikt is voor elk feestje. Probeer er vooral meerdere uit, want we gaan er vanuit dat jij deze zomer helemaal los gaat op elk festival dat er te vinden is.

festival zonnebrillen items

Freaky Glasses met LED verlichting

Deze zonnebril heeft verschillende standen en heeft een controller waarmee je de LED verlichting kan bedienen. Gewoon vanuit je broekzak, zo simpel is het.

festival zonnebrillen freaky glasses SHOP NU VOOR 9,95 EURO

Viveux zonnebril

Een dagje festival met deze zonnebril op je hoofd maakt van jou een feestje. Het heeft een duurzaam montuur, en kan dus tegen een stootje.

viveux zonnebril SHOP NU VOOR 19,95 EURO

Icon Eyewear zonnebril

Deze klassieker werd gedragen door alle gabbers in de jaren ’90, en ook op Woodstock. Jij kunt deze gave festivalbril in twee kleuren bestellen.

icon eyewear festival zonnebrillen SHOP NU VOOR 17,45 EURO

Viveux zonnebril hartje

Deze hartjes-zonnebril is geschikt voor elk festival waar liefde overheerst. Oké, hij beschermt niet tegen uv-straling, maar wel tegen negativiteit. Ook geschikt voor de moderne man natuurlijk. Deze zonnebril zagen we veel op Tomorrowland 2022.

viveux zonnebrillen hartje SHOP NU VOOR 12,95 EURO

Spiegel regenboog zonnebril

Deze bril geeft kleur aan elk feestje. Deze regenboog spiegel zonnebril beschermt door zijn montuur ook tegen wind en stof. Ideaal voor op een festival.

spiegel regenboog zonnebril SHOP NU VOOR 13,95 EURO

Loud and Clear zonnebril

Deze achthoekige zonnebril is geschikt voor elk feestje en is unisex, dus geschikt voor mannen en vrouwen. hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

loud and clear zonnebril SHOP NU VOOR 15,95 EURO

Spiegel Party zonnebril rosé

Met deze bril maak je de blits op elk festival. Door zijn omvang is hij geschikt voor een avondje doorhalen, en zal niemand dat in de gaten hebben. Hij is verstelbaar, dus ook geschikt voor jouw neus.

spiegel party rosé zonnebril SHOP NU VOOR 9,95 EURO

Festival zonnebril transparant groen

Deze zonnebril is gewoontjes, maar je doet al zelf gek genoeg, dus dat kan je makkelijk hebben. De kleur van deze bril hoort echter wel bij een feestje, en hebben een 100% UV bescherming.

festival zonnebril transparant groen SHOP NU VOOR 11,95 EURO