Life

5x de beste dating-apps voor spannende pikante avontuurtjes

beste-dating-apps-pikante-avontuurtjes
(Bron: Unsplash)

Als je (al dan niet vrijwillig) vrijgezel bent dan heb je weleens zin in een pikant verzetje. Je kunt er dan voor kiezen om een werker op de wallen op te zoeken, maar dat gaat op een gegeven moment ook vervelen. Gelukkig zijn er talloze gelijkgestemden op de markt die ook op zoek zijn naar een hete date. Hier spelen eigenaren van dating-apps op in. Als je op zoek bent naar een stomend avontuurtje dan kunnen de onderstaande dating-apps je daar zeker bij helpen.

Beste dating-apps voor een spannend avontuurtje

Het vinden van een spannende date hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Misschien heb je niet meteen zin in een afspraakje, maar wil je eerst chatten met een dame die ook wel openstaat voor een verzetje. Er zijn talloze websites en apps beschikbaar die hier uitermate geschikt voor zijn. De reden waarom jij wil gaan daten is uiteraard persoonlijk, maar je kunt in de meeste gevallen je wensen aangeven.

Als daar een match uitkomt dan kan de paringsdans beginnen. Gaan jullie eerst chatten? Of is een chatnaam en een open rits voldoende om het hitsige contact tot een succes te maken. Er zijn helaas ook veel oplichters op dit soort sites actief, dus het is raadzaam om een app uit te kiezen die als betrouwbaar bekend staat. Garanties zijn er nooit, maar de onderstaande apps zien er prima uit.

dating app daten

1. Tinder

Jazeker. Tinder is niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een levenspartner. Er zitten ook genoeg mensen op deze app die genoegen nemen met een kortstondig pikant avontuurtje. Als je slim bent maak je gebruik van de tips om 10 keer zoveel matches te krijgen op het platform.

2. NovaMora

Deze dating-app is bij uitstek geschikt om gelijkgestemden te ontmoeten. NovaMora is een gebruiksvriendelijke app die door zowel mannen, vrouwen en stellen wordt gebruikt. Je hebt de mogelijkheid om je profielfoto en tekst anoniem te houden totdat je een match hebt.

dating-app novamora

3. Happn

Je zou het niet gelijk verwachten maar Happn is een goed alternatief voor Tinder. Je matcht op basis van locatie en wie je onderweg bent tegengekomen, hiermee kun je vrij eenvoudig mensen ontmoeten die bij jou in de buurt wonen. Je wordt lid door jezelf aan te melden met je telefoonnummer of Facebook account. Misschien doet je potentiële date wel boodschappen bij dezelfde supermarkt.

4. Ondeugend-daten

De naam zegt genoeg. Deze pikante app is niet voor heilige boontjes. Ondeugend-daten is een platform waar duizenden mannen, vrouwen en stellen te vinden zijn voor een avontuurtje tussen de lakens. Je kunt genoeg voorkeuren en interesses invullen, dus een match is zo gemaakt.

dating-app ondeugend-daten

5. C-date

Deze dating-app heeft privacy zeer hoog in het vaandel staan. Je kunt volledig anoniem je wildste fantasieën aan een nog anoniemer persoon voorleggen. C-date is internationaal actief, dus als je op de camping in een Duits bergdorpje staat dan kan het zomaar zijn dat de buurvrouw je match is.

6. Be2

Voor een vrijblijvende ontmoeting kun je op Be2 swipen tot je kramp in je vingers krijgt. Er is ook een heus kennismakingsspel op de app te spelen, dat is een keer wat anders dan Scrabble. Als je een aantal filters gebruikt dan kom je steeds dichter in de buurt van je eventuele match. Er is ook een mogelijkheid tot videobellen.

7. VictorMilan

VictorMilan is in het leven geroepen voor mensen die graag een scheve schaats rijden. Om deze reden is discretie op deze site enorm belangrijk. Er is zelfs een paniekknop beschikbaar waarmee je meteen uit kunt loggen, waarna er vervolgens een neutrale website in beeld verschijnt. Handig, voor als je vrouw plotseling achter je komt staan.

dating-app victor milan