Life

Single in de stad? Dit is de beste app van dit moment

beste-dating-app

Dating apps zijn geweldig. Het is een soort window shopping voor je volgende scharrel, en wij zijn er dol op. Kun jij je nog singles voorstellen die nog geen app op hun telefoon hebben staan? Niet echt, he? Maar het is nu tijd om ze allemaal te wissen en plaats te maken voor de underdog in het flirt-spel; Inner Circle.

Nog niet geprobeerd? Dan is het nu de hoogste tijd om jouw kans te pakken.

Een feest waar echt IEDEREEN single is? Ja graag!

Dag, schermtijd. Hallo, dansen met 200 singles op een dak. Deze app geeft overal ter wereld geweldige feestjes, van kelderfeesten in Londen tot bootfeesten in Parijs. Ze hebben van alles georganiseerd, ze staan zelfs bekend als toonaangevend in de party scene.

Dus als je (met al je vrijgezelle vrienden) zin hebt om op een van deze feestjes uit je dak te gaan, kijk dan even in de app. Ze kondigen maandelijks nieuwe evenementen aan, en als je opschiet kun je nog een ticket bemachtigen. Graag gedaan.

dating-app-single-stad

Nee, je kunt die foto van 5 jaar geleden niet meer gebruiken

En als je dat wel doet… nou, dan word je eruit gepikt. Inner Circle heeft een team van mensen dat alle nieuwe leden screent, niet om te controleren of ze knap of rijk zijn maar om er zeker van te zijn dat ze serieus zijn over daten. Je account is gekoppeld aan je social media om er zeker van te zijn dat je een echt persoon bent, wat super is omdat je zo weet dat alle andere leden ook zijn wie ze zeggen te zijn.

Inner Circle zoekt ook nog handmatig naar spammers en oplichters. Het idee is dat je zonder zorgen moet kunnen daten zodat je het meeste uit de app kunt halen. Als je weet dat iedereen eerlijk is, voel je je ook meer op je gemak. En dat heeft een positief effect op jouw flirtcapaciteiten.

Ja hoor, je kunt gewoon lekker kritisch zijn

Er zijn filters voor alles, dus je kunt helemaal los gaan. We weten dat je een perfecte match in gedachten hebt, en deze app gaat je helpen die te vinden.

De profielen zijn heel gedetailleerd, zodat je alle vibes van die persoon kunt verkennen voor je met hem matcht. En als je dan klaar bent voor de eerste date, kun je in de beproefde Discover sectie van de app de coolste date spots in Amsterdam vinden. Dat is toch echt perfect voor serieuze daters? Dacht het wel.

Dus waar wacht je nog op? Het is tijd voor een nieuwe manier van daten. Word nu gratis lid van Inner Circle.