Food & Drinks

Dit zijn 9x de beste betaalbare barbecues

beste betaalbare barbecues

De zomer is weer in aantocht en dan gaan we weer massaal barbecueën. Lekker in de zon een stuk gemarineerd vlees op de grill gooien geeft het ultieme zomergevoel. Maar waar koop je de beste betaalbare barbecues? We hebben een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet. Van gasbarbecues tot houtskoolbarbecues, er is altijd wel een goede deal te vinden in deze periode van het jaar.

De houtskool barbecue

Een houtskool barbecue geeft je het authentieke gevoel van ouderwets barbecueën. Maar het ligt er een beetje aan met hoeveel mensen je gaat eten, en wat je op de grill wilt gooien. En waar ga je hem gebruiken? In de tuin heb je meer aan een barbecue met onderstel, terwijl je op het strand meer hebt aan een compact model. We hebben hieronder een aantal modellen geplaatst.

1. Desinta barbecue

Deze barbecue is ideaal voor in de tuin, en makkelijk verplaatsbaar. Er zit zelfs een geïntegreerde flessenopener in voor het openen van jouw favoriete speciaalbiertje.

Destina best betaalbare barbecue

SHOP NU VOOR 149,95

2. Boretti barbecue

Dit model is een stuk compacter, en makkelijk mee te nemen als je bijvoorbeeld op het strand wilt grillen of als je wilt barbecueën in het park.

Boretti best betaalbare barbecue SHOP NU VOOR 199

3. Tenwel barbecue

Deze houtskool barbecue is makkelijk mee te nemen naar elke gelegenheid en is bij voorbaat handig om sateh mee te bereiden. Er zitten drie houtskool vakken in.

Tenwel best betaalbare barbecue

SHOP NU VOOR 64,95

De gasbarbecue

Het voordeel van een gasbarbecue is dat hij snel op temperatuur is en minder rook produceert. Je hebt geen gedoe met viezigheid van houtskool en hebben vaak een groot oppervlakte om op te grillen, dat een stuk gelijkmatiger gaat dan bij een houtskool barbecue. Als je die houtskoolsmaak kunt missen dan zijn de onderste modellen ideaal en uiterst betaalbaar.

4. Grillmeister barbecue

De Grillmeister is een betaalbare gasbarbecue met een afzuigkap en geïntegreerde thermometer. Deze grill is ook geschikt om op lage temperaturen te koken.

Grillmeister best betaalbare barbecue SHOP NU VOOR 139

5. Grillmaster barbecue 4 branders

Deze gasbarbecue heeft vier branders en is dus ideaal als je het vuur bij vlees flink aan de schenen wilt leggen. Deze barbecue heeft een sterke keramische brander voor extreem hoge temperaturen, tot wel 800 graden Celsius.

Grillmeister best betaalbare barbecue

SHOP NU VOOR 349

6. Grillmeister 2 branders

Deze barbecue is lekker mobiel en is perfect voor de zomer. Hij heeft een deksel met een thermometer en is heeft een handig piëzo-ontstekingssysteem. De afneembare lekbak zorgt ervoor dat deze grill makkelijk is schoon te maken.

Grillmeister best betaalbare barbecue SHOP NU VOOR 99

De rookoven

Als je van een typische rooksmaak houdt dan is een rookoven ideaal. Een lekkere stukje vis of vlees langzaam laten garen in rook, of simpelweg grillen met behulp van de roker is een aparte en veelzijdige manier van barbecueën. We hebben hieronder een paar modellen geplaatst waarin jouw stukje vlees het beste tot zijn recht komt.

7. Rookoven XXL

Deze rookoven is een staand model, ideaal om een paar palingen of stukken buikspek in op te hangen. Er is een afneembare asbak, een thermometer, en een luchtstroomregeling aanwezig, voor het beste resultaat.

rookoven xxl best betaalbare barbecue

SHOP NU VOOR 89,99

8. Rookoven robuust

Dit model is lekker robuust en staat prima in elke tuin. Door de twee deuren is er weinig temperatuurverlies, en de toevoer en afvoer van lucht zijn individueel instelbaar. Inclusief 2 grijphaken.

rookoven best betaalbare barbecue

SHOP NU VOOR 112,90

9. Home garden rookoven

Deze rookoven heeft verschillende verdiepingen, zodat je kunt roken en grillen op hetzelfde moment. Je kunt met deze handige bbq alle kanten op, en wordt er een breed scala aan accessoires meegeleverd.

rookoven 2 in 1 best betaalbare barbecue SHOP NU VOOR 59,95