Life

Vrouwen met deze 5 beroepen gaan het vaakst vreemd

beroepen-vrouwen-vreemdgaan
Foto: Film 'We always have Paris'

Vreemdgaan gebeurt in alle lagen van de bevolking. Het maakt niet uit waar je woont of hoeveel geld je op de bank hebt, verleiding ligt bij mannen en vrouwen altijd overal op de loer. Er is echter wel onderzoek gedaan naar vreemdgaan in bepaalde beroepstakken en daar kwamen verrassende resultaten uit. Het is vooral lust dat in deze gevallen relaties op de proef stelt. Is je lieftallige vrouw of vriendin werkzaam in een van de onderstaande beroepsgroepen? Dan kun je maar beter een oogje in het zeil houden.

Vrouwen met deze beroepen gaan vaker vreemd

Ashley Madison is een Canadees online datingbureau dat speciaal voor mensen is die graag een scheve schaats rijden. Dit datingbureau is vergelijkbaar met datingsite ‘Second Love’ dat wij in Nederland hebben. Ashley Madison doet regelmatig onderzoek naar het liefdesleven van haar klanten, dit gebeurt uiteraard in alle discretie en anonimiteit. Het bureau heeft enige tijd geleden ruim 2000 vrouwelijke klanten een enquête laten invullen. Over de uitkomst daarvan zullen sommige mannen recht van overeind springen.

Al deze klanten hadden op het moment dat ze de enquête invulden een relatie. De deelnemers moesten hun beroep invullen en vervolgens aankruisen of ze tijdens het uitoefenen van dit beroep vreemd waren gegaan. Alle antwoorden werden verwerkt en zo ontstond er een ranglijst van beroepsgroepen waar vrouwen het vaakst vreemdgaan. De top 5 lichten we graag even voor jullie uit. Misschien moet je jouw vrouw of vriendin de komende tijd extra in de gaten houden.

beroepen-vrouwen-vreemdgaan

5. Maatschappelijk werksters

Een maatschappelijk werkster is een zeer dankbaar beroep. Deze vrouwen laten mensen leren zichzelf beter te redden in hun sociale omgeving. In 9% van de gevallen gaan deze diensten verder dan alleen het opstellen van een cv of het plegen van een telefoontje. Sommige dames stellen zich op het vlak van de liefde ook erg behulpzaam op. Ze gebruiken hun kantoor of de bezemkast graag voor het hoogtepunt van een werkdag. Werkt je vriendin als maatschappelijk werkster? Dan mag je hopen dat ze niet bij die 9% hoort.

4. Financiële sector

Getallen kunnen saai zijn, dus is een verzetje op het kantoor van een bank of administratiebureau een welkome afwisseling. Volgens het onderzoek van Ashley Madison gaat 9% van vrouwen die in de financiële dienstverlening werken vreemd. Een korte teasende aanraking bij het kopieerapparaat en na goedkeuring duik je samen het archief in om de multomappen aan het schudden te brengen. Een slippertje is voor een aantal dames de ideale manier om wat spanning te ervaren in een beroep dat een saaie reputatie heeft. Het geeft de termen delen en aftrekken in ieder geval een extra dimensie.

beroepen-vrouwen-vreemdgaan

3. Zelfstandige onderneemsters

Vrouwen die een eigen onderneming hebben, moeten regelmatig wat stoom afblazen. Als zzp’er moet je namelijk veel ballen binnen het bedrijf zelf de lucht in houden. Gemiddeld 11% van deze krachtige dames weten wel een gaatje in hun agenda te vinden voor wat amoureuze ontspanning. Heeft je vrouw of vriendin een eigen zaak en is ze veel van huis? Wellicht is ze dan bezig met het opdoen van nieuwe contacten, maar niet zoals jij dat het liefste ziet.

2. Het onderwijs

Weet je nog vroeger? Die knappe lerares Frans? Die zou het destijds zomaar met je vader aangelegd kunnen hebben, want maar liefst 12% van de leraressen geeft graag wat extra bijles aan volwassenen op ouderavonden. Waarom wilde papa altijd per se mee naar de mentorgesprekken met één specifieke docenten. Nou, dat verklaart nu een hoop. Vrouwen in deze beroepsgroep houden wel van overwerken, maar of ze daadwerkelijk proefwerken aan het nakijken zijn valt nog te bezien.

1. De medische wereld

Een aantrekkelijke verpleegster spreekt tot de verbeelding van veel mannen, en dat is niet geheel onterecht. Maar liefst 23% van de vrouwen die in de medische wereld werken, spelen graag doktertje op een zeer intieme manier. Als je vrouw of vriendin in deze beroepstak werkt dan is de kans dus groot dat ze zichzelf ook graag laat onderzoeken. Dames die in deze branche werken gaan volgens de uitkomst van de enquête dus het vaakst vreemd.

beroepen-vrouwen-vreemdgaan