Media

Berlusconi (83) dumpt zijn 34-jarige vriendin voor een nóg jongere versie

We kennen Silvio Berlusconi (83) allemaal als de ex premier van Italië. Daarnaast is hij de eigenaar van voetbalclubs en vele mediastations. Een man met status en macht dus. Maar we kennen hem vooral vanwege zijn beruchte seksuele bunga bunga-party’s. Hij omringde zich altijd met de mooiste en jongste vrouwen, de ouwe boef.

Hij heeft nu na twaalf jaar zijn 34-jarige partner Francesca Pascale aan de kant gezet. Hij heeft haar namelijk ingeruild voor een 30-jarig parlementslid van zijn partij. Het gaat om Marta Farcina, een model dat voor de partij Forza in de kamer zit. Silvio is duidelijk gevallen voor haar looks en besloot haar zo dicht mogelijk bij zich te houden op de werkvloer.

Marta en Silvio werden onlangs gespot bij het verlaten van een hotel in Zwitserland. De twee hadden al een tijdje een verhouding waar zijn ex van af wist. Ze reageerde nonchalant op de geruchten : ,,Ze slaapt alleen bij hem om onmiddellijk beschikbaar te zijn voor zakelijke bijeenkomsten.’’ Hieronder een aantal foto’s van zijn nieuwe vlam.

Berlusconi 83 dumpt zijn 34 jarige vriendin voor een nóg jongere versie1

Berlusconi 83 dumpt zijn 34 jarige vriendin voor een nóg jongere versie2

Berlusconi 83 dumpt zijn 34 jarige vriendin voor een nóg jongere versie3