Beleef je autodroom in het allereerste V8 hotel
Travel

Beleef je autodromen in het brute V8 Hotel-Motorworld!

In de Motorworld region in Stuttgart vind je het V8 Hotel CLASSIC en het gloednieuwe V8 hotel: dé plek waar autodromen in een gruwelijk hotel waar worden gemaakt. Met 26 verschillende designkamers die allemaal op een ander klassiek model gebaseerd zijn zal je niks te kort komen.

Van een bakbeest van een bed tot aan het nachtkastje is alle inrichting tot in de kleinste details afgestemd op het thema van de kamer. Thema’s zoals off road, drive-in cinema en classic Mercedes tot en met een echte car wash. Dat natuurlijk terwijl je van alle gemakken voorzien bent.

Om de belevenis compleet te maken kun je hier ook een tour door het Automobile museum krijgen. Hier kun je echte klassiekers, sporty ‘Young Timers’ en andere zeldzame wagens eens goed van dichtbij bekijken.

Beleef je autodroom in het allereerste V8 hotel 2

Als dat niet genoeg voor je is kun je ook nog eens voor het drive-it arrangement kiezen. Bij je overnachting in dit toffe hotel maak je niet een testritje maar een volledige dag-tour in een sportwagen naar keuze. Een dagje rijden in een gloednieuwe Porsche of Ferrari lijkt ons niet verkeerd. Als dat nog niet genoeg was kan je aan het einde van de dag ook een potje golfen.

Lijkt dit je wel wat? Een thema kamer in het V8 hotel boek je vanaf €170. De museum-tour en drive-it arrangementen zijn extra bij te boeken. Om je motor extra op te warmen is hier nog meer beeldmateriaal:

Beleef je autodroom in het allereerste V8 hotel

v8 hotel off road

v8 hotel mercedes suite

v8 hotel jaguar

v8 hotel forza italia