Food & Drinks

De Beerwulf adventskalender: pils met exclusieve bieren af tot kerst

beerwulf adventskalender bier

De feestdagen komen er weer aan en we zitten straks veel avonden noodgedwongen thuis. Wat is er nou leuker dan aftellen tot kerst met speciale, unieke en lekkere biertjes? Met de adventskalender van Beerwulf proost je de hele decembermaand door. Iedere dag is het weer een smakelijke verrassing welk (speciaal)biertje op jou staat te wachten.

Beerwulf Bier Adventskalender 2021

Deze adventskalander is perfect geschikt voor echte bierliefhebbers. Leuk voor jezelf, maar ook een aanrader om cadeau te doen. Vanaf 1 december open je elke dag 1 vakje en op deze manier ontdek je 24 nieuwe en bijzondere biertjes. Dit zijn zowel klassieke biertjes, als exclusieve bieren. Wij hebben stiekem al een kijkje, en slokje, genomen (zwakke ruggengraat, we know) en werden verrast door alle smakelijke en bijzondere bieren die in dit pakket zitten.

Met deze adventskalender heb je elke dag een heerlijk proostmomentje na het werk. De Beerwulf Bier Adventskalender kost slechts € 62,99 en wordt gratis thuisbezorgd. Doe je de kalender cadeau? Je kunt er ook een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Je scoort de Beerwulf Adventskalender hier.

beerwulf adventskalender 2021

Bierpakketen voor onder de kerstboom

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor tijdens de feestdagen? Beerwulf heeft verschillende thema pakketen bedacht. Hieronder delen we 4 thema’s die leuk zijn om cadeau te geven, of gewoon lekker zelf op te drinken natuurlijk. Alle onderstaande pakketen kosten minder dan € 50,-.

Het Nederlandse Brouwers Pakket

Bier van eigen bodem ontdekken? We got you. Met dit pakket maak je een reis door het Nederlandse bierlandschap. Begin bij Gulpener uit Limburg, stop onderweg bij ’t IJ in Amsterdam en maak de reis compleet met lekker Texels bier. Interessant om te ontdekken hoe rijk ons bierlandschap eigenlijk is.

beerwulf nederlands

Alcolvrije bierpakket

Ga jij een maandje sober in januari? Of wil je nieuwe alcoholvrije biertjes ontdekken? Goede voornemens begin je met dit alcoholvrije bierpakket. Ook leuk om cadeau te geven aan die vriend die iets te vaak aan de tap hangt. In dit pakket zit ook het beste alcoholvrije bier van Nederland – verkozen Playground van Van de Streek.

beerwulf alcoholvrij

Fuck Wijn meedrinkpakket

Ken jij de Fuck Wijn podcast al? Deze podcast is gemaakt door bierbrouwer Ronald van de Streek en schrijver en bierliefhebber Ronald Giphart. In elke aflevering staat een andere bierstijl centraal en proeft het duo een klassieker en een moderne variant. Drink mee met Ronald en Ronald.

fuck wijn beerwulf

IPA bierpakket

Uiteraard kan een speciaal IPA-pakket niet ontbreken. Echte liefhebbers drinken IPA’s en kunnen er uren over praten. Dit is het perfecte cadeau voor de snobistische bierdrinker. In dit pakket zitten 16 verschillende en smakelijke IPA’s. Bekijk alle samengestelde Bierpakketten hier.

IPA beerwulf