Beelden gebroken kaak Tim Hofman na uitspraak rechter toch online

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Zoals je de afgelopen dagen al uitgebreid is het nieuws hebt kunnen horen is Tim Hofman tijdens het filmen van een #BOOS aflevering mishandeld. Op bezoek bij de Nijmeegse vastgoedmagnaat Ton Hendriks liep hij een gebroken kaak op. De beelden van die vechtpartij staan nu online!

Via een kort geding bij de rechter probeerde Ton Hendriks nog te voorkomen dat de beelden werden uitgezonden maar die zaak werd door BNN en Tim Hofman gewonnen.

Ton beweerde eerder nog dat Tim hem als eerste sloeg, maar in de beelden is duidelijk te zien wat er precies gebeurde. Geen vriendelijke lui, die Ton Hendriks en zijn vastgoedvriendjes…

Ps. beelden van alleen de matpartij vanaf 06:205 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...