bedrag-optreden-john-de-bever
Geld & Carrière

Dit enorme bedrag vraagt John de Bever voor een optreden op jouw verjaardag

John de Bever heeft met zijn levendige persoonlijkheid en energieke optredens de harten van vele Nederlanders veroverd. Maar misschien dat John wel zo’n grote lach op zijn gezicht heeft op het podium vanwege het grote geldbedrag dat hij krijgt om op te treden. Maar hoeveel vraagt John de Bever eigenlijk voor zo’n optreden? Wij zochten het voor je uit!

De carrière van John de Bever

John de Bever is een multi-getalenteerde artiest die in de loop der jaren bekendheid heeft verworven als professionele zaalvoetballer en vervolgens als populaire zanger. John de Bever heeft in zijn carrière als zaalvoetballer indrukwekkende prestaties geleverd. Hij speelde achtentwintig interlands en scoorde achttien doelpunten voor het Nederlands zaalvoetbalteam. In 1997 werd hij zelfs uitgeroepen tot beste zaalvoetballer van de Wereld.

Zijn passie voor zingen heeft hij echter nooit verloren en in 2006 besloot hij terug te keren als zanger. In 2016 scoorde John de Bever een enorme hit met het nummer “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”, dat via YouTube meer dan 25 miljoen keer werd beluisterd. Sindsdien heeft hij talloze andere nummers uitgebracht die eveneens enorm populair zijn geworden. Door deze populariteit is John natuurlijk een gewilde persoon op het podium. Maar hoeveel moet je daar dan voor betalen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John de Bever (@john_de_bever)

Prijs van John de Bever per optreden

Het boeken van artiesten kan behoorlijk duur zijn, vooral als het gaat om bekende en ervaren artiesten zoals John de Bever. Er zijn natuurlijk verschillende factoren die van invloed zijn op deze prijs, zoals de duur van het optreden en de locatie van het evenement.

De richtprijs voor het boeken van John de Bever op een gezellig feestje kost € 3.495,00 voor een half uur, exclusief btw. Dit is natuurlijk een aardige prijs, maar is alsnog een stuk lager dan wat bijvoorbeeld Antoon en René Froger vragen. Voor dit bedrag ben jij er echter wel zeker van dat iedereen een lach op zijn gezicht krijgt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John de Bever (@john_de_bever)