bedrag-loopt-mart-hoogkamer-mis-optreden
Geld & Carrière

Dit bedrag loopt Mart Hoogkamer per optreden mis door ontstoken neusholte

Voorlopig even niet zwemmen in de Bacardi Lemon voor onze Mart, maar zeker ook niet zingen. Een flinke domper voor de zanger die momenteel kampt met een ontstoken neusholte. Zou hij het opgelopen hebben tijdens de bierdouches? Playbacken zit er voor de zanger niet in, want het gaat hem vooral om kwaliteit leveren tijdens een optreden. Mart zelf zegt daarover ”dat mensen zeggen dat je het doet om al het geld , daar kan ik zo kwaad om worden, ik denk alleen maar aan kwaliteit.”

Geen optredens voor Mart

Volgens Rob Goossens (media verslaggever Superguide) spelen er nog wat andere dingen vertelde hij in RTL Boulevard. Mart reageerde namelijk wel heel fel in zijn Instagram Post dat hij voor geldwolf wordt uitgemaakt. Nadat Boulevard contact had gehad met zijn manager bleek dat de optredens die hij nu geeft al eerder zijn geboekt voor het tarief toen hij minder populair was.

De geruchten gaan dat mensen zeggen dat hij niet optreed omdat hij naar het hogere tarief toe wilt. Volslagen onzin vinden Mart en zijn manager, want dan zou hij nog tot 31 december ziek moeten blijven en Mart kennende geniet hij juist enorm van zijn optredens. In onderstaande Instagram post kan je dan ook wel zien dat Mart Hoogkamer best verdrietig is van deze uitspraken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)

Wat loopt Mart mis?

Zingen met een neusholte ontsteking is net zo moeilijk als op een akoestische gitaar spelen die vol zit met watten, aldus Mart. Wij hebben het even voor je opgezocht en volgens thuisarts.nl gaat  een bijholteontsteking meestal binnen 1 tot 3 weken vanzelf over. 1 op de 10 mensen heeft na 3 weken nog klachten. Flink balen dus voor de zanger.

Mart zat op een bedrag van ongeveer 5900 euro per optreden voor zijn doorbraak. Dat is inmiddels rond de 9000 voor een halfuurtje swingen. Dat kan zomaar een tonnetje per week aan omzet zijn. Onlangs heeft Mart een huis gekocht met zijn beeldschone vriendin Jennifer.  Daar zouden ook wel wat centjes inzitten. Het is niet bekend hoelang we de zanger niet live kunnen. Gelukkig doet hij het ook heel goed uit de speakers in de tuin naast je opgeblazen zwembadje. Maar jammer is het wel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mart Hoogkamer (@marthoogkamer)