Life

Is het bed delen op een eerste date verstandig?

date

Als een romantische date de welbekende ‘klik’ heeft dan is de fysieke aantrekkingskracht soms zo sterk dat jullie niet van elkaar af kunnen blijven. We hebben eerder een aantal dingen genoemd die je nooit moet doen tijdens je eerste date, maar het hebben van een stomende vrijpartij zit daar niet tussen. Er zijn echter wetenschappers die zich hebben gebogen over deze kwestie, met verrassende resultaten. Is het slim om tijdens een eerste date samen in bed te belanden?

De geheimen van het daten

Er zijn talloze boeken geschreven over daten. Wij hebben ook een aantal onderwerpen behandeld over de geheimen van de liefde. Zo hebben we bijvoorbeeld date ideeën voor een eerste date uitgelicht. Dus stel dat jullie de fysieke aantrekkingskracht beiden voelen, is het dan verstandig om de liefde welig te laten tieren tussen de lakens? Of misschien is het verstandiger om even van elkaar af te blijven.

Er zijn tips voor de eerste date die wetenschappelijk bewezen zijn. Er is ook onderzoek gedaan naar het effect van het hebben van seks tijdens een eerste date. Er wordt gezegd dat de interesse in de ander minder wordt na een stomende vrijpartij, maar heeft dit ook echt effect op een bloeiende verliefdheid? Volgens een onderzoek dat is gepubliceerd op de website van Cosmopolitan is dat niet het geval.

eerste date bed delen verstandig

Het bed delen tijdens een eerste date

De kans dat het namelijk verkeerd loopt na het hebben van seks op een eerste date is 50/50. Mannen verschillen hierin qua gedachten niet van vrouwen. We weten niet of het doen van standjes een positief of negatieve invloed heeft, maar over het algemeen is de kans dat het fout loopt net zo groot als jullie nog even wachten. Mannen én vrouwen willen graag weten of er echt een connectie is, dus daarom gebeurt het regelmatig dat er seks wordt bedreven op een eerste date.

Als je het idee hebt dat er geen connectie is na een vrijpartij op een eerste date, dan hebben we 7 redenen gevonden die je kunt gebruiken om een tweede date te cancelen. Wees natuurlijk wel altijd respectvol, ook als er geen gevoelens blijken te zijn. Wij helpen je graag tijdens je zoektocht op jouw liefdespad. Als jullie wel als een blok voor elkaar zijn gevallen dan hebben we ook nog tips waarmee je jullie seksleven binnen no-time kunnen upgraden.

eerste date