Food & Drinks

Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant

Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant

Park Row is een samenwerking tussen DC Comics en Warner Bros. Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant. Park Row is een restaurant en lounge die volledig in teken staat van Batman. Dit magische plekje kan jij vinden in Londen. Eten als Bruce Wayne wordt een droom omdat je letterlijk in Gotham City kan dineren. Klinkt spannend hé? Wij vertellen je er meer over!

Classy Batman restaurant

Laten we heel eerlijk zijn. Wanneer een restaurant een bepaalde thema heeft dan is het restaurant eigenlijk gewoon volgeplakt met stickers. En vaak ziet het er ‘kinderachtig’ uit. Park Row is het tegenovergestelde daarvan en ziet er juist chic uit! Een plek waar je samen met je vrienden komt. Tegelijkertijd vindt je vriendin het ook niet erg om een keertje te dineren in Park Row.
Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant
De sfeer die er hangt past bij de sfeer zoals in het DC- universum. Geniet van een goede whisky bij de bar Pennyworths. De setting is geïnspireerd door de butler van Bruce Wayne (Alfred Pennyworth) in de Batman films. Of geniet van een uitgebreid diner. Er staan heerlijke gerecht op de menukaart, geniet van oesters en caviar. Benieuwd naar het menu? Check het menu hier voor alle fancy gerechten.

Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant

Penguin’s Iceberg Lounge

Ben je in de mood voor een fancy en romantische avond? Dan kan je eten bij Penguin’s Iceberg Lounge. De (velvet) donkerblauwe stoelen maken de ruimte helemaal compleet. Dineren in Penguin’s Iceberg Lounge voelt alsof je midden in een film zit. De gerechten zijn kleurrijk en zien er onwijs luxe uit.

Geniet van verse vis in de Oswald Chesterfield Cobblepots-omgeving. Maar er is meer! Catwoman komt tot leven in de Rogues Gallery. En Poison Ivy en Scarecrow zijn ook meegenomen in het thema. Dat kan je dan weer bewonderen in het Old Gotham City-gedeelte.
Eten als Bruce Wayne? Dat kan in dit Batman-Themed restaurant

Private room in het Monarch Theatre

Wanna go all out? Ga jij je eigen verjaardag vieren of wil je een surprise diner plannen voor een van je vrienden? Check dan het Monarch Theatre. Je kan deze privéruimte boeken voor 20 man. Je wordt getrakteerd op een tien gangen maaltijd. De 360-graden experience van Gotham City maakt dit diner extra speciaal. Fun fact: van de bedrijfsleiding mag je ook nog eens je eigen achtergrond kiezen!

Ben je nu heel enthousiast en eigenlijk al aan het kijken naar een ticket naar London? Dat kan. Hou wel in gedachte dat je voor de Monarch Theatre 4.500 euro moet neerleggen. Je krijgt dan wel ‘gratis’ tien gangen en een paar cocktails. Heb jij meer dan genoeg geld? Voor slechts 580 euro per uur krijg je exclusieve champagne en een eigen plekje in Park Row. Prima deal, toch?