Geld & Carrière

Bas Smit vraagt dit riante bedrag voor een Instagram post

Bas Smit kosten instagram post

We kennen Bas Smit natuurlijk allemaal als online grappenmaker en een echte ondernemer. Deze bekende Nederlander heeft een gigantisch bereik op social media. Met honderdduizenden volgers op Instagram kan hij natuurlijk een aardig bedrag vangen als hij een advertentie op zijn account gooit. Maar hoeveel moeten bedrijven betalen om een post op het account van Bas Smit te kopen?

Hoeveel vraagt Bas Smit voor een Instagram post?

Met meer dan 850.000 volgers, is Bas Smit natuurlijk een gewilde persoon voor bedrijven die op zoek zijn naar influencers om hun producten te promoten. Met zo’n bereik is het niet gek dat hij gigantische bedragen kan vragen voor een advertentie post op zijn Instagram account.

Het is bekend dat Bas Smit minstens 25.000 euro per post vraagt om te adverteren op zijn Instagram account. Daarnaast promoot hij alleen producten die bij zijn leven passen en waar hij achter staat. De 25.000 euro alleen is dus niet genoeg om Bas te overtuigen om je product of service te promoten aan zijn volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Smit (@bassmit)

Bas Smit als succesvolle ondernemer

Bas Smit is niet alleen een bekende persoonlijkheid op Instagram, maar ook een succesvolle ondernemer. Hij is (mede) eigenaar van meer dan 20 bedrijven en is dus eerder geneigd om samen te werken met bedrijven op een zakelijke basis dan om enkel een ​​product te promoten op zijn sociale media accounts. Als je Bas dus iets ziet promoten op zijn account, is de kans dus aannemelijk dat hij een aandeel heeft weten te bemachtigen in het bedrijf!

Met al deze bedrijven, een verleden in het vastgoed en twee gepubliceerde boeken wordt het vermogen van Bas Smit geschat op ongeveer 8 miljoen euro. Dit betekent uiteraard dat de man van Nicolette van Dam niet afhankelijk is van de inkomsten uit advertenties op zijn Instagram account en daarom selectief kan zijn in de merken waarmee hij samenwerkt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Smit (@bassmit)