Tech

7x onze favoriete online barbecue deals van Action en Lidl

barbecue-deals-action-lidl-week-22-2023

De zomer is in aantocht, het hoogseizoen voor barbecue liefhebbers. Ons overzicht van de beste online deals van deze week staat dan ook helemaal in het teken van de barbecue en bijbehorende BBQ accessoires. We verzamelden de 7 scherpte barbecue deals van prijsvechters Lidl en Action voor je. Check de prijzen en specificaties hieronder en maak je keuze. 

7. Barbecue vuurkorf

We beginnen gelijk maar met een juweeltje, de Buccan barbecue en vuurkorf in één. In deze stalen vuurkorf van 50 x 50 x 50 cm omvang stook je veilig hout, voor het behaaglijke en sfeervolle zomeravond gevoel.

Krijg je trek dan verander je de vuurkorf in een handomdraai in een barbecue, dankzij het meegeleverde grillrooster. Volop vuur- en barbecue pret dus, voor de verbazingwekkend lage prijs van 39,95.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 39,95

6. Barbecue schort en handschoen van echt leer

Als echte barbecue liefhebber wil je natuurlijk wel met veilige en comfortabele, maar ook stoere barbecue kleding werken. Prijsvechter Action komt nu met een set die bestaat uit een schort en een handschoen van echt leer voor maar 24,95! Dit mogen wel toch wel onmisbare accessoires noemen, die je nu voor een doorbraak prijs kunt kopen.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 24,95

5. Kamado 18 inch barbecue

Elke barbecue liefhebber loopt warm voor deze 18 inch barbecue van Kamado van keramiek. Dit materiaal houdt de warmte goed vast en biedt veel keuze: grillen, bakken, roken, stomen kan er allemaal moeiteloos mee. Ook voor slowcooking is de Kamado geschikt. Ben je klaar met barbecueën, dan rol je de Kamado dankzij de handige wieltjes zo je schuur of garage in.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 299

4. Barbecue thermometer

Nauwkeurig de temperatuur van je vlees op de barbecue meten doe je super gebruiksvriendelijk met de LSC Smart Connect barbecue thermometer. Je kunt er zelfs twee stukken vlees tegelijkertijd mee meten.  Je kunt de thermometer koppelen aan een app, die je kunt downloaden op je smartphone. De app geeft je dan een signaal wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 19,95

3. Grillmeister gasbarbecue

Bij Lidl profiteer je nu van extra korting op de toch al scherpe prijs van de Grillmeister 4+1 gasbarbecue. Je betaalt nu maar 349 in plaats van 379 euro. Daarvoor krijg je een 5 pits top apparaat dat geschikt is voor extreem hoge temperaturen tot wel 800 graden. De gasbarbecue heeft een infrarood gaar zone met een ultra sterke keramische brander. Het grilloppervlak is maar liefst 70 bij 42 centimeter.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 349

2. Gas barbecue / rookoven

De El Fuego Gas BBQ Portland XL barbecue/rookoven combinatie is geschikt voor zowel barbecueën als roken van vis, vlees, groente en zeevruchten. De set is inclusief waterbak, rook box en 4 royale gril oppervlakken. Geef je gerechten die typische, aromatische rooksmaak met deze rookoven, of maak makkelijk de heerlijkste barbecue gerechten. Het kan allemaal met dit veelzijdige apparaat.

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 239

1. Barbecue bestekset

Je geniet nog meer van barbecueën met de beste accessoires. Wat dacht je van deze 18-delige bestekset, gemaakt van RVS en geleverd in een fraaie koffer. Met onder andere een barbecue mes, vleesvork, spatel en tang. De hoogwaardige kwaliteitswet is één van de hoogst gewaardeerde artikelen in de Lidl Webshop en kost toch maar 29,99!

Action Lidl deals week 22 2023 SHOP NU VOOR 29,99