BAM! Lidl komt met luxe, betaalbare jacuzzi!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Het weer zit nog niet helemaal mee, maar Lidl maakt ons nu al lekker voor de zomer. Dit jaar komt de supermarkt met een luxueuze jacuzzi. En hij is ook nog eens betaalbaar, ideaal dus om lekker met je maten in te chillen!

Plan met je vrienden alvast een datum en zet het bier maar koud, want met dit pareltje van Lidl ben jij al helemaal klaar voor de eerste zomerdagen. Voorzien van een afstandsbediening, afdekzeil met ritssluiting, 118 bubbeljets en ingebouwde pompen heeft deze opblaasbare jacuzzi alles wat je nodig hebt voor een perfect chill avondje!

Lidl komt met luxe en betaalbare jacuzzi 01

Het dingetje gaat je een kleine € 289,- kosten en is vanaf donderdag 22 maart te reserveren op de website van Lidl. De jacuzzi’s zullen als warme broodjes over de toonbank gaan dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

Wij zitten volgende week in ieder geval klaar. Laat de zomerdagen maar komen!

Jägermeister lanceert Limited Edition bruisbal cadeauset

Oorspronkelijk was Jägermeister bedoeld als een geneesmiddel. Het werd gebruikt tegen een hardnekkig kuchje tot en met problemen met de ingewanden. In Duitsland wordt...