badr hari
Media

Badr Hari verliest pijnlijk bij rentree: bekijk hier de beelden

Het zou een walk in the park worden, een makkelijke wedstrijd voor Badr Hari. Maar niets bleek minder waar. Badr Hari verloor vanavond in Rotterdam van de Roemeen Benjamin Adegbuyitoen. Hari ging in de derde ronde knock-out.

Badr Hari knock-out

Wat een makkelijke wedstrijd moest worden werd een nachtmerrie voor Badr Hari. De avond in Rotterdam was eigenlijk georganiseerd om de Marrokaan klaar te stomen voor zijn revanche tegen Rico Verhoeven. De avond verliep echter tegen alle verwachtingen in compleet anders voor de K1-vechter.

Adegbuyi is een trainingspartner van Rico Verhoeven. Hij wordt net als de Nederlandse zwaargewichtkampioen gecoacht door trainer Dennis Krauweel. Dit gaf de wedstrijd een extra beladen randje. Toch verwachtte iedereen dat dit een oefenpotje zou worden voor Badboy Badr.

badr_hari1

Technische knockout

Hari oogde niet zo krachtig als normaal gesproken. Toch waren de eerste twee rondes voor hem en leek hij op zoek te zijn naar een knockout. De derde ronde was echter ijzersterk van Adegbuyi. Hij kwam keihard terug en sloeg Hari tot bloedens aan toe en won op technische knockout.

De Nederlander Levi Rigters (25) liet zich wel van zijn beste kant zien. Hij won twee partijen tijdens zijn Glory-debuut en oogde super sterk. Veel mensen verwachten dat hij een van de toekomstige Glory sterren gaat worden. Bekijk hieronder de beelden van de knock-out: