badr hari glory Wrzosek
Media

Badr Hari verlengt bij GLORY en vecht in maart tegen Wrzosek

Badr Hari verrast vriend en vijand met een meerjarig contract bij GLORY. In maart gaat hij voor een revanche tegen de 29-jarige Arek Wrzosek. Afgelopen september verloor Hari nog pijnlijk in de ring tegen deze Poolse vechter. Hari liet Wrozosek alle hoeken van de ring zien maar ging plotseling knock-out door een highkick.

Badr Hari maakt wederom een comeback

De Marrokaanse vechter blijft maar terugkomen en weet niet van ophouden. Wat vooral opvalt is het feit dat Hari een meerjarig contract heeft getekend bij GLORY. Dit zou betekenen dat hij meerdere keren de ring in zal stappen. We hopen op een nieuwe clash tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

GLORY heeft niet exact bekend gemaakt hoe lang het nieuwe contract van Badr zal zijn. Ze zeggen in een persbericht het volgende: “We zijn verheugd dat het contract met Badr Hari is verlengd en dat we onze fans een gevecht en een rematch gaan geven waar ze al maanden om vragen”, zegt voorzitter Scott Rudmann van GLORY.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Revanche na vier nederlagen

Badr Hari gaat dus opnieuw de ring in, in de hoop een einde te maken aan de treurige reeks nederlagen. De oud K1-kampioen leed vier nederlagen op rij sinds hij in 2016 bij GLORY tekende. Tweemaal viel hij uit vanwege een blessure tegen Rico Verhoeven. Daarnaast ging hij onderuit op knock-out tegen Wrzosek en moest zijn zegen op Gerges inleveren na een positieve dopingtest.

De revanche tegen Arek Wrzosek zal op 19 maart 2022 plaats vinden in Hasselt, net over de grens bij Limburg. Het is de eerste keer sinds 2019 dat GLORY een evenement organiseert buiten Nederland. Tickets zijn hier te koop.