Bad boys for life Eindelijk staat de Bad Boys 3 trailer online
Film & Serie

Bad boys for life! Eindelijk staat de Bad Boys 3 trailer online

Bad boys, bad boys watcha gonna do? Onze favoriete detective-duo Will Smith en Martin Lawrence zijn eindelijk terug in de bios. We hebben er maar liefst 16 jaar op moeten wachten maar eindelijk krijgt de film met Will Smith en Martin Lawrence een vervolg. De film komt in Januari uit en de trailer is precies wat we hadden gehoopt.

Je ziet direct aan deze trailer dat het duo nog helemaal op dezelfde golflengte zit. Ze zijn nog steeds de grappige beste vrienden en op een missie om de straten van Miami te redden. Uiteraard helemaal in hun eigen stijl en niet zoals een normale agent dat zou doen.

De trailer bevat humor, explosies en oneliners zoals je die verwacht van een derde vervolg. Buiten Smith en Lawrence, keert ook Joe Pantiliano terug in de film als Captain Howard. Verder zullen Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Jacob Scipio en Paola Nuñez terug te zien zijn in Bad Boys For Life. De meest interessante rol is er voor DJ Khaled. Wat hij precies doet in deze film is nog een verrassing. Check de trailer alvast hieronder!