avatar-the-way-of-water-trailer
Film & Serie

Langverwachte trailer van Avatar: The Way of Water is adembenemend

Avatar The Way of Water speelt zich af meer dan tien jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film. In de film volg je de familie Sully, de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze ondergaan.

Avatar: The Way of Water

Na 13 jaar en eindeloos veel vertragingen heeft 20th Century Studios eindelijk een glimp vrijgegeven van James Cameron’s Avatar The Way of Water, die op 16 december verschijnt in alle bioscopen. Dit moment markeert het langverwachte vervolg op de meest winstgevende film aller tijden.

Het eerste deel van Avatar haalde de film Avengers: Endgame in als de meest lucratieve film aller tijden toen de omzet van de film wereldwijd de grens van $ 2,8 miljard overschreed. De oorspronkelijke release in de Verenigde Staten was ongeëvenaard, waarbij de film meer dan 10 maanden in bioscopen te zien was.

avatar-the-way-of-water-trailer

Oorspronkelijke castleden

In Avatar The Way of Water zullen veel van de originele castleden terugkeren naar het witte doek, waaronder Zoe Saldana als Neytiri, Sigourney Weaver in een nieuwe rol en Sam Worthington als Jake Sully. Maar er zijn nog veel andere bijzondere namen toegevoegd aan de cast, waaronder Kate Winslet als Ronal en Michelle Yeoh als Dr. Karina.

De film gaat verder waar het eerste deel gebleven was, met Sully en Neytiri die hun leven proberen op te bouwen op de sprookjesachtige planeet Pandora. Ook vechten ze tegen nieuwe bedreigingen voor de beschaving die leeft in het bijzondere land. Wij kunnen niet wachten na het zien van de trailer!

De beste films en series

Helaas moeten we nog tot december wachten tot het langverwachte deel van Avatar te zien is in alle bioscopen. Tot die tijd hebben we echter nog genoeg inspiratie op het gebied van films en series. Lees daarom ook eens een van de onderstaande artikelen: