Wheels

Deze auto’s vinden vrouwen het meest aantrekkelijk

auto

Het is een feit dat vrouwen eerder vallen op een man met een mooie gloednieuwe auto, dan op iemand die in een barrel aan komt rijden. De auto waarin je rijdt zegt iets over jouw persoonlijke succes, en dus geld. Vrouwen houden wel van een luxe leventje, dus kan een mooie auto als een vrouwenmagneet werken. Maar met welke auto scoor je het snelst? We hebben er 10 voor jou op een rijtje gezet.

Vrouwen vinden deze auto’s aantrekkelijk

Een eerste indruk is hetzelfde als een openingszin. Dat is zeker in het geval van de bolide waarin je aan komt rijden voor een eerste date. Als zij zich chique heeft aangekleed en haar best heeft gedaan voor een romantisch diner, dan kan het voor haar best een afknapper zijn als je in een krakende en piepende Fiat Panda uit 1985 aan komt rijden.

Je maakt een betere indruk met een Mercedes-Benz SLK, of een BMW Z4 Cabrio. Als je dan ook nog netjes gekleed bent, zoals het dragen van een maatpak, dan heb je jouw droomvrouw al bijna binnen gehengeld. We hebben de 10 favoriete auto’s van vrouwen opgezocht, en het wagenpark hieronder op een rijtje gezet.

1. BMW Z4 Roadster cabrio

Met deze auto hak je elke liefdesconcurrent de pan in. Je haalt haar op alsof je James Bond bent. Met deze auto scoor je zeker punten bij je date.

2. Corvette

Dit is toch wat anders dan die krakkemikkige Fiat Panda. Je haalt haar op in stijl, dan kan ze meteen kennis maken met flink wat PK’s.

3. Dodge Charger

Haar hart gaat sneller kloppen bij het zien van deze auto. Ze zal het zeker kunnen waarderen dat je haar ophaalt in deze dikke bak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 〽️att D. Stevens (@scatdonda)

4. Ford Mustang

Vrouwen smelten bij het zien van een Ford Mustang. Als je indruk op haar wilt maken dan ben je met deze auto op de goede weg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Colby 🦧 (@s550.nelson)

5. Honda S2000

Met deze auto mag je haar wel op komen halen. Zorg er wel voor dat deze bolide net zo goed is opgepoetst als jouw imago.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marcis Kalpins (@carsinmotion_ire)

6. Hyundai Coupé

Haar stoplicht springt op groen als ze jou aan ziet komen in deze auto. Je scoort meteen wat bonuspunten als deze bak strak in de lak staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Youkai Scans (@thetwinturboman)

7. Mazda MX5

Met deze stijlvolle auto schiet ze meteen in de vijfde versnelling. Je bent met deze bak hard op weg om haar hart te veroveren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Justo (@jjusto94)

8. Mercedes Benz SLK

Als je een chique vrouw aan de haak wilt slaan, dan moet je haar ophalen in een chique auto. Dat lukt makkelijk met deze Mercedes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maciek T (@tomba.46)

9. Nissan 350Z Roadster

Je bent Max Verstappen dan wel niet, maar ze zal net zo flink onder de indruk zijn als je haar in deze bolide laat stappen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 773works (@773works)

10. Pontiac Solstice

Ze weet dat jij jouw zaakjes goed op orde hebt als ze jou in deze auto ziet zitten. Trap het gaspedaal maar goed in om haar hart te stelen.