Wheels

De snelle autocollectie van Joel Beukers is goud waard

auto collectie joel beukers

Joel Beukers is een fitnessmodel en ondernemer die inmiddels een bekende Nederlanders is geworden door zijn YouTube-kanaal en zijn zeer succesvolle bedrijf in voedingssupplementen. Naast zijn bedrijf Clean Nutrition is de gespierde ondernemer ook regelmatig het gesprek van de dag door zijn indrukwekkende wagenpark. Goud voert de boventoon, want Joel gaat voor niets minder dan dat. Wij hebben zijn auto collectie uitgelicht.

Gouden Maserati Quattroporte

Dit was de eerste auto waar Joel Beukers zijn reis mee begon, en zijn wagenpark mee startte. Deze schoonheid heeft een nieuwwaarde van ruim 189.000 euro, en haalt makkelijk de 100 km/u in 5,6 seconden.

Lamborghini Huracan

Zijn succes ging als een speer, en daar hoort een auto bij om mee te matchen. Clean Nutrition bulkte als een gek, waarna het geld bij de YouTuber en zakenman binnen bleef stromen. Hij legde daarna met trots 310.000 euro neer voor dit race monster.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Rolls Royce RR01 van Joel Beukers

Als het succes net zo hard groeit als de spierballen van zijn klanten, dan is het logisch dat Joel Beukers een troon op wielen aanschaft. De Rolls Royce RR01 heeft hij meteen in zijn ‘signature-colour’ laten wrappen. Voor dit gouden pareltje betaalde hij ruim 528.000 euro. Daar krijgt hij wel 460 pk voor terug.

Ferrari 812 Superfast

Het kan nog veel sneller als het aan Joel Beukers ligt, en the sky is the limit, dus besloot hij om voor een auto te gaan die 797 pk onder de motorkap heeft. De Ferrari 812 Superfast kostte Beukers 439.000 euro. Voor dit bedrag schiet hij van 0 naar 100 km p/u binnen 2,9 seconden.

Chevrolet Impala SS Low Rider

Met een beetje afwisseling is niets mis, zo moet Joel beukers hebben gedacht toen hij een Chevrolet Impala SS aanschafte. Deze gave bak beschikt over een V8 motorblok, dat voor 480 pk zorgt. Hij gebruikt hem echter om te cruisen door onze hoofdstad, want even stilstaan bij succes is ook niet erg.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Lamborghini Urus

De Lamborghini Urus van de YouTuber ging de hele wereld over toen Absolute Motors besloot om deze auto om te bouwen tot een gouden pareltje dat 650 pk onder de motorkap heeft. Dit monster heeft een topsnelheid van 305 km/u en haalt de 100 binnen 3,6 seconden.

Hummer H3

Een echte baas heeft een Hummer, dus Joel Beukers ook. Net zoals spierbundel Arnold Schwarzenegger, want hij bezit ook verschillende Hummers. Het is geen racemonster, maar wel een indrukwekkende bak waarmee je zeker opvalt op straat. Vooral omdat ook deze in het goud is gewrapt.

Mercedes G 63 AMG 6×6

Deze unieke terreinwagen weegt maar liefst 4 ton, en is bijna 6 meter lang. Joel moest er 546.000 euro voor neertellen, maar dan heeft hij wel een auto dat beschikt over een 5,5L V8-biturbo motorblok. Deze auto heeft zes wielen. Beukers kon er pas in rijden toen hij een speciaal rijbewijs had gehaald.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Audi R8 Coupe

De nieuwprijs van deze auto is ruim 283.000 euro en bereikt de 100 km p/u binnen 3,2 seconden. Deze bak past mooi tussen de rest van zijn snelle bolides, want hij heeft een topsnelheid van 330 km p/u. Het zal ons niets verbazen als er binnenkort nog meer auto’s aan zijn collectie worden toegevoegd, want hij heeft genoeg vermogen voor deze hobby.