Style

Audemars Piguet viert jubileum Royal Oak Offshore met ‘End of Days’ tribute model

audemars-piguet-jubileum-royal-oak-offshore

De Zwitserse horlogemaker Audemars Piguet heeft wat te vieren. Het is dertig jaar geleden dat de Royal Oak Offshore lijn werd gelanceerd. Dit viert Audemar Piguet met het uitbrengen van een tijdelijk model dat een ode is aan het Royal Oak Offshore ‘End of Days’ model, dat in 1999 in samenwerking met Arnold Schwarzenegger werd uitgebracht. Deze limited edition staat symbool voor het succes van een bijzondere collectie.

Royal Oak Offshore

Het Royal Oak Offshore ‘End of Days’ model (ref. 25770SN) werd in 1999 in samenwerking met Arnold Schwarzenegger op de markt gebracht, en werd daardoor een van de populairste modellen van het prestigieuze Zwitserse horlogemerk. Na de lancering van het model kozen celebrities er massaal voor om de Royal Oak Offshore te dragen, en werd de collectie tijdloos. Tot op de dag van vandaag is dit model van het horlogemerk een van de populairste modellen onder beroemdheden, zoals Jay-Z.

Om het model uit 1999 te eren heeft het luxe horlogemerk een tijdelijk ‘tribute model’ op de markt gebracht. Dit zwarte exemplaar heeft gele details en bestaat uit maar liefst 500 onderdelen. Dit zelfopwindende exemplaar heeft een keramische behuizing en heeft details van titanium. De kleuren zwart en geel refereren aan het iconische ‘End of Days’ model uit 1999. Er zijn echter een aantal nieuwe features toegevoegd aan het huidige model.

audemars piguet end of days

Audemars Piguet viert jubileum met limited edition model

De zwarte wijzerplaat is gedecoreerd met een nieuwe generatie Méga Tapisserie patroon, en de wijzers hebben op een smaakvolle wijze een witgouden touch gekregen, met gele oplichtende elementen. Het horloge heeft een robuuste uitstraling, en ligt lekker op de pols met een behuizing van 43mm. Ondanks de proporties is dit model verrassend licht, en weegt in totaal slechts 103 gram.

Het bandje van dit tijdelijke Royal Oak Offshore model is gemaakt van kalfsleer, en heeft de structuur van textiel, wat prettig om de pols ligt. De gele accenten passen geheel in stijl met de zwart/gele elementen in de wijzerplaat van het horloge. Het bandje is op een simpele manier te verwisselen. Deze tribute aan het ‘End of Days’ model is tijdelijk verkrijgbaar, Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van Audemars Piguet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Audemars Piguet (@audemarspiguet)