Food & Drinks

Elk verkocht flesje Arizona Rooibos draagt bij aan droom van Nelson Mandela

arizona rooibos

Het ijsthee merk Arizona heeft een heerlijke nieuwe smaak gelanceerd: Arizona Rooibos. Via deze smaak nemen ze liefhebbers mee op reis naar de Cederberg in Zuid-Afrika, de plek waar de Rooibos groeit. Een heerlijke smaak die ook nog eens gezond is. De nieuwe smaak draagt ook bij op sociaal vlak. Een deel van de opbrengsten gaat namelijk naar stichting ‘Long Walk to Freedom’.

Arizona ijsthee draagt bij aan ‘Long Walk to Freedom’

Het is de eerste keer dat Arizona zich inzet voor deze prachtige stichting, die wordt beheerd door de kleindochters van Nelson Mandela. De stichting zet de droom van de familie Mandela voort: sociale gelijkheid en het helpen van kansarme kinderen door middel van educatie. Zoals Nelson Mandela ooit zelf zei:“Onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen”.

‘Long Walk to Freedom’ doet dit onder andere door te zorgen voor mobiele bilbliotheken met gratis toegang tot internet, schoolboeken en studieruimtes. Groei begint met educatie en dat is hard nodig op veel plekken in de wereld. Jij kunt daar nu dus ook aan bijdragen. Naast het genieten van Arizona Rooibos, steun je tegelijk een project met het hart op de juiste plaats.

arizona rooibos nelson mandela

Arizona Rooibos

De nieuwe smaak van Arizona bestaat uit slechts vijf ingrediënten en bevat geen theïne en tannine. Daarmee is Arizona Rooibos een puur en oprecht drankje. De flesjes zijn te herkennen aan de bijzondere ontwerpen op de verpakking. De smaak Rooibos is uiteraard terug te vinden in het schap met een prachtig ontwerp geïnspireerd op Zuid-Afrika.

Arizona creëert hiermee een combinatie van goede smaak en sociaal engagement, iets wat heel uniek is in de wereld van food & drinks. Een goede reden om een extra flesje Arizona te drinken dus. Bekijk alle smaken van Arizona hier.