Health

Fitness orakel Arie Boomsma traint met tapijt tijdens voorjaarsschoonmaak

arie-boomsma-tapijt-training-instagram

Van unieke ochtendrituelen tot het dichtplakken van je mond met duct tape voordat je gaat slapen – Arie Boomsma is sinds jaar en dag een influencer die alles doet om zijn volgers in beweging te krijgen. Deze keer heeft het fitness orakel wederom de aandacht getrokken met een video die hij deelde op Instagram.

Arie Boomsma brengt je in beweging

Van het rauw eten van brandnetels tot aan trainingsroutines met een gietijzeren pan – sporten kan volgens Arie altijd en overal. Inmiddels is het een tijdje duidelijk dat Boomsma er een aantal eigenaardige gezondheid routines op nahoudt. Wij zijn alleen maar opgelucht dat hij ons deze keer niet aanspoort om onze mond dicht te tapen voor het slapengaan. Hebben wij even geluk.

Hoe dan ook. In zijn nieuwste video was de fitnessgoeroe bezig met de grote voorjaarsschoonmaak. Je kan je voorstellen dat de schoonmaak op zichzelf niet genoeg uitdaging was voor Arie. Hij besloot dan ook zijn tapijt te gebruiken om tijdens de schoonmaak aan zijn fitness te komen. In de caption zei hij hierover: “Als je toch bezig bent met de voorjaarsschoonmaak… trainen met een tapijt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Gezondheid routines en fitness workouts van Arie

Vind van Arie Boomsma wat je wilt – maar wij hebben veel bewondering voor zijn mindset en werkethiek. Niet veel mensen kunnen tippen aan de houding en motivatie van de fitnessgoeroe. Hij is een van de weinigen die, zonder eigen profijt, zijn volgers in beweging probeert te krijgen met alledaagse trainingen die iedereen kan doen. Dus Arie, bedankt!

In de evoluerende wereld van fitness zijn er constant nieuwe trends die de aandacht trekken. Een opkomende trend is de gewoonte om ‘s ochtends water te drinken om het lichaam te hydrateren en de stofwisseling te stimuleren. Daarnaast groeit de populariteit van meditatie als een manier om zowel fysieke als mentale gezondheid te bevorderen. Deze praktijken vormen een belangrijk onderdeel van een holistische benadering van fitness.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)