Health

Arie Boomsma over brandnetels eten: “Superfood die je wild kunt plukken”

Arie Boomsma brandnetels

Health-messias Arie boomsma heeft het goed voor elkaar. Zijn vredige en harmonieuze leven heeft hij volgens eigen zeggen te danken aan een flink aantal ochtend- en avondroutines. De uiterst succesvolle sportschoolhouder deelt regelmatig nieuwe tips waarmee zijn volgers hun leven kunnen veranderen. Zo deelde hij onlangs een handige tip om brandnetels te kunnen eten zonder gewond te raken.

Arie Boomsma predikt over lichaam en geest

Arie boomsma is het gezicht van creatief gezond blijven. Hij plakt s’nachts zijn mond dicht met plakband, doet dagelijkse trainingen met kookpannen, en heeft geen last van een hoge energierekening want hij baddert elke dag in de drinkbak van zijn boerderijdieren. Als hij niet bezig is met het onderhouden van zijn succesvolle fitness-imperium dan loopt hij een rondje over zijn erf, op zoek naar een cadeautje van Moeder Natuur.

Zijn dagelijkse en uiterst creatieve tips om gezond te blijven deelt deze health-goeroe graag met zijn vele volgers. Boomsma predikt regelmatig zijn adviezen in radio- en televisieprogramma’s, en hij eet graag hooi en havermout tijdens het schrijven van een boek. De man is dus zeer succesvol, daarom besteden we graag wat extra aandacht aan een tip die hij recentelijk op TikTok deelde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Arie Boomsma deelt tip voor het eten van brandnetels

De reden omdat we geen brandnetels eten is vanwege het prikkelbare karakter van de plant. Gelukkig deelde Arie onlangs een tip op TikTok waardoor we voortaan zonder gevaar voor eigen leven een brandnetel kunnen plukken, en eten. Arie eet deze vijandige plant namelijk rauw, want zo is deze messias. In het filmpje laat Boomsma zien hoe je een brandnetel plukt zonder gestoken te worden.

In de caption lezen we dat brandnetel rijk aan mineralen is, en dat je deze superfood gewoon in het wild kunt plukken. We kunnen dankzij Arie dus besparen op boodschappen, want in elke tuin groeit wel een struik brandnetels. Arie Boomsma laat met dit filmpje wederom zien dat de wereld zit te wachten op deze verlosser. Met een kookpan, plakband, en een rondje in de tuin komen we een heel eind met onze gezondheid.

@ariebmsma Brandnetel is rijk aan mineralen (magnesium, zink, calcium en chroom) en vitamines A, C en E. Een superfood die je gewoon in het wild kunt plukken. #health #nutrition #fitness #gezondeten #bewegenoptiktok #fittok ♬ origineel geluid – ArieBoomsma