Geld & Carrière

Deze 5 slimme apps helpen jou met geld besparen

geld besparen

Door de hoge inflatie wordt het leven steeds duurder. De prijzen stijgen, maar de salarissen niet, dus zoeken we massaal naar manieren waarop we geld kunnen besparen. Gelukkig zijn er innovatieve mensen die ons daarbij een handje helpen. Zij ontwikkelen apps die ons helpen met geld besparen, en dat is wat we nodig hebben in deze onzekere tijden. We hebben de 5 beste apps voor jullie op een rijtje gezet.

Geld besparen besparen met apps?

Als we willen besparen op boodschappen dan moeten we weten waar welke aanbiedingen er zijn. Ook het besparen op energie kunnen we met de juiste tips toepassen. Er zijn echter nog meer mogelijkheden om percentages van je geld in je portemonnee te kunnen houden. Alle kleine beetjes helpen. Als je een gemiddeld inkomen hebt dan kun je in deze dure tijden alle hulp wel gebruiken.

Deze hulpmiddelen zijn simpelweg te installeren op je smartphone. Of het nu digitale huishoudboekjes zijn, of een app met tips om water te besparen, er zijn talloze apps die jou kunnen helpen. Wij hebben 5 apps op een rijtje gezet die jou kunnen helpen met geld besparen. Met deze digitale hulpmiddelen kun je tientallen euro’s per maand besparen.

1. Too Good To Go

De Too Good To Go app helpt mensen met een kleine portemonnee en gaat tegelijkertijd voedselverspilling tegen, een win-win situatie dus. Er zijn bakkers, restaurants, supermarkten, tankstations, etc die zijn aangesloten bij dit initiatief. Ze doen hun voorraad aan het einde van de dag tegen een scherp tarief weg. Iedereen blij.

2. Scoupy

De app Scoupy is ideaal voor als je geld wilt besparen en gek bent op aanbiedingen. Deze app staat bekend om leuke ‘cashback-acties’. Als je de kassabon waarop het product staat vermeld upload in de app dan heb je binnen een paar dagen het aankoopbedrag terug. De app heeft ook vaak boodschappenboxen te koop tegen een scherpe prijs.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sassefras (@kook.eet.geniet)

3. Benzine-Jip

De app Benzine-Jip is een uitkomst voor de autorijder, want niet alleen de boodschappen, gas, en het drinkwater worden duurder, ook de benzineprijzen schieten door het dak. Met deze app zie je welke tankstation in jouw omgeving het meest voordelig is. Hoe groener de locaties op je scherm zijn, hoe voordeliger de benzineprijzen zijn.

4. Budgettool

De app Budgettool helpt mensen om hun inkomsten en uitgaven in kaart te brengen. Veel mensen weten niet precies waar hun geld naartoe gaat. Hier een broodje, daar een online-bestelling. Voordat je het weet is je portemonnee leeg. Deze app helpt je om inzicht te krijgen in je financiën en helpt jou om je spaardoelen te realiseren.

budgettools geld besparen

5. Reclamefolder

De app Reclamefolder helpt je bij het zoeken naar de beste aanbiedingen. Iedereen wilt besparen op boodschappen en andere producten en deze app helpt je bij het vinden van de beste koopjes. De app wordt wekelijks geupdate zodat jij de beste aanbiedingen nooit meer hoeft te missen. Geld besparen was nog nooit zo makkelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Reclamefolder.nl (@reclamefolder.nl)