Living

Lionel Messi heeft dit appartement van € 8 miljoen in Miami gekocht

miami_lionel_messi

Het moment dat FC Barcelona-superster Lionel Messi sprak over zijn droom om in de Verenigde Staten te voetballen, werden de geruchten over een mogelijke transfer aangewakkerd. Het nieuws dook op dat hij een super luxe appartement had gekocht in Miami, ter waarde van € 8.17 miljoen.

Appartement Lionel Messi in Miami

Met verschillende bronnen en nieuwsberichten die aangeven dat Lionel Messi een overstap naar de MLS wel ziet zitten, lijkt het erop dat hij al een nederig stulpje heeft gevonden om in te wonen. Goede voorbereiding is het halve werk.

appartement lionel messi miami

Hij heeft een ongelooflijk appartement van € 8.17 miljoen in de stad Miami gekocht. De luxueuze Porsche Design Tower is het gebouw waarin zijn toekomstige huis is ondergebracht, met uitzicht op de oceaan en zelfs een lift… voor je auto.

appartement lionel messi miami

appartement lionel messi miami

appartement lionel messi miami

Het ligt ook op slechts 25 minuten van het Inter Miami Stadium. De club waar Lionel Messi volgens de geruchten dan zou gaan spelen. In een recent interview gaf Messi zelf al aan dat hij het leuk zou vinden om ooit in de VS te spelen.

Hij zei: ‘Ik zou graag ooit in de Verenigde Staten willen spelen en het leven en de competitie daar ervaren. Ooit wil ik wel in een bepaalde rol terugkeren bij Barcelona.

appartement lionel messi miami

appartement lionel messi miami

Het appartement, in de chique Porsche Design Tower, bevindt zich aan het strand van Sunny Isles in Miami. Messi kent z’n plekjes wel.

Het gebouw, gemerkt door de bekende Duitse autofabrikant, beschikt over drie autoliften waarmee elke bewoner zijn/haar voertuig op dezelfde verdieping als hun appartement kunnen parkeren. Veiligheid boven alles natuurlijk.